אני מדבר על האופי של הבן אדם ואתה לוקח את זה למקום אחר, אבל נזרום איתך.
מי קובע מה נכון ומה לא נכון? מי קובע איך להתנהג? מי קובע איך הילד הזה יעביר את הילדות שלו? מי קובע מתי הוא צריך להתבגר?
תלמדו לקבל אנשים כמו שהם, ולא לשנות אותם לאיך שמתאים לכם ועוד על אחת כמה וכמה להפוך אותם ללעג בכדי לצבור לעצמכם עוד "נקודות" באשכרה פורום.
אני מדבר על זה שילד בן 14 אשכרה מתחנן לזה שתסלחו לו, לעזאזל למה? בגלל שזה האופי של הבן אדם?
כוס אמק, אני רואה את הבנאדם כל הזמן מנסה להוכיח ולהוכיח את עצמו בשביל שכמה ילדים (ובכוונה אני אומר ילדים) יסלחו לו.. זה נראלך ראוי?
ו- וואלה כן, לפעמים התנהגות מסויימת מעצבנת, ולפעמים לפתוח 19 אשכולות ביום זה מעצבן. אני לא סותר את זה. אבל אתה יכול להבליג, יש אנשים אחרים שיוכלו לעזור לו. אל תנסה לשנות את הבנאדם, ואל תנסה לבגר אותו, אתה מדבר על ילד בן 14.
ואני גם מדבר על זה שגרמתם לו למחוק את הסרטון שלו של ההתערבות או מה שזה לא היה שם.
למה? כי זה אדיוטי מדי בשבילכם? כי אתם מספיק אינטליגנטים ובוגרים בשביל לראות ילד בן 14 מתערב עם חברים שלו?
וד"א בנאדם, אני לא הולך נגד הדעה שלך שאם אתה טועה אז אתה צריך להודות בזה.
לפי הסיפור שהבנתי ההתנצלות היחידה שלו צריכה להיות מופנית רק ליאיר וטימור.
למה הוא צריך לבקש ממכם סליחה? בשביל שלא תצחקו עליו יותר?
אז תעשה לי טובה אחי, אולי רשום לך 17 בצד, אבל יש לך עוד הרבה דברים ללמוד. ולפני שאתה מנסה לבקר אחרים קודם כל תסתכל על עצמך.
וסתם כאילו בשביל הקטע, אני בנאדם הכי ניטרלי שיש, אני לא מכיר את הילד וראיתי אותו אולי רק פעם אחת ל3 שניות. פשוט כואב לי לראות איך אתם צולבים אותו ככה. בחייכם, זה בנאדם. ואולי לכם זה נראה רק בדיחה בפורום, ונכנס, ונצחק עליו עוד קצת ואז נצא. אבל אתם רואים שהוא באמת לוקח את זה למקומות אחרים.
וד"א, ירידת הייבספיס הזאת אחי חחחחחח תמחק אותה לפני שגם אחרים יראו אותה..

ליל"ט (אני הולך לישון בשביל שהבייספס שלי יגדל)