צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-02-10, 21:09   #15
jonathan
מנהל מקצועי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי skitz125 צפה בהודעה
אתה צודק ולא צודק, אני לא אתיימר להציג עצמי כאחד שמבין יותר ממך לפי התגובות שלך בפורום אני דיי בטוח שאתה עם היד על העליונה, ולמרות זאת ארצה לחלוק עליך כי השומן שיש בטחינה זה לא השומן שיש בצ'יטוס גבינה שכל כך קשה לי לעמוד בפניו, והסוכר שיש בשוקולד לא קיים ברוב המזון שאתה מכניס לתפריט מסה שלך.
דבר נוסף הוא שאתה לא מסתכל על זה בצורה מדוייקת, מבחינתי השוקולד הזה והצ'יטוס הזה והבמבה הזו הם מתווספים לתפריט קיים ולא באים להחליף את צלחת האורז שאני אוכל בצהריים, אז כן אמרת שמסה מלוכלכת יכולה להגרם מעודף קלורי, לפי דעתי לאכול פסק זמן וצ'יטוס גבינה זו חתיכת חריגה, אל תתפוס אותי במילה אבל יחד הם שואפים ל1000 קלוריות, להוסיף דבר כזה לתפריט לא שווה ערך ל2 כפות טחינה בננה וכפית קוטג'.
חדש לי אם אני טועה אני באמת שמח ללמוד פשוט לא חושב שהפעם הצגת את הדברים בצורה נכונה.
אתה בכלל לא חולק עלי בתגובה הזאת,אתה מחזק את מה שאני אומר,ההשמנה באה מעודף קלורי והיא מתייחסת לכל אחד בהתאם ובצורה אבסולוטית,אבל אם תתייחס לאמירה "מאכלים שאני מתייג אותם משמינים גורמים למסה מלוכלכת" אז תבין שאתה חצי צודק חצי טועה.
אתה או החברה מתייגים את המאכל כמשמין או לא משמין,ולא מתייחס לנתון האינדיוידואלי-משמין את מי?
בוא נעשה השוואה בין שני אנשים,האחד עם מאזן קלורי של 3000 קלוריות והשני עם מאזן קלורי של 1500 קלוריות.מי לדעתך יקרא ראשון לשוקולד משמין?התשובה ברורה..
המאכלים שאתה אוכל, לא משנה איך אתה מגדיר אותם,הם אלו שעלולים לגרום לך לעודף קלורי והעודף הקלורי גורם להשמנה ולא המאכלים ה"משמינים".
אתה טועה באבחנה שלך מה גורם למה ולכן אתה מתבלבל.
מסה מלוכלכת לא נובעת ממאכלים "משמינים" אלא מעודף קלורי-תבחר אתה מאיפה הוא בא.
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט