צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-02-10, 20:29   #14
skitz125
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jonathan צפה בהודעה
מה זה מזון משמין?הגוף עובד כמו מכונה,הוא לא מייחס למזון שהכנסת תיוג "משמין" "לא משמין",משמין ולא משמין אלו הגדרות שפותחו על ידי בנות אנורקסיות ודיאטניות כושלות שרק גורמות לאנשים להכנס לדיכאון אחרי שהם אוכלים משהו טעים.
המשמין זה בסופו של העניין,מה בסוף הכנסת והאם הכנסת כמה שצריך.
אל תשכח ששוקולד מכיל שומן פחמימה וחלבון(כמובן),אם תאכל 2 כפות טחינה,בננה וכפית קוטג' אז לא תשמין,אבל אם תאכל פסק זמן תשמין?
אתה צודק ולא צודק, אני לא אתיימר להציג עצמי כאחד שמבין יותר ממך לפי התגובות שלך בפורום אני דיי בטוח שאתה עם היד על העליונה, ולמרות זאת ארצה לחלוק עליך כי השומן שיש בטחינה זה לא השומן שיש בצ'יטוס גבינה שכל כך קשה לי לעמוד בפניו, והסוכר שיש בשוקולד לא קיים ברוב המזון שאתה מכניס לתפריט מסה שלך.
דבר נוסף הוא שאתה לא מסתכל על זה בצורה מדוייקת, מבחינתי השוקולד הזה והצ'יטוס הזה והבמבה הזו הם מתווספים לתפריט קיים ולא באים להחליף את צלחת האורז שאני אוכל בצהריים, אז כן אמרת שמסה מלוכלכת יכולה להגרם מעודף קלורי, לפי דעתי לאכול פסק זמן וצ'יטוס גבינה זו חתיכת חריגה, אל תתפוס אותי במילה אבל יחד הם שואפים ל1000 קלוריות, להוסיף דבר כזה לתפריט לא שווה ערך ל2 כפות טחינה בננה וכפית קוטג'.
חדש לי אם אני טועה אני באמת שמח ללמוד פשוט לא חושב שהפעם הצגת את הדברים בצורה נכונה.