צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-02-10, 20:09   #18
skitz125
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2009
הודעות: 251
גיל:: 21
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי philip_k צפה בהודעה
גם אני מאוכלוסיית הנתמכים (הצחקת אותי)
נוח לך לקחת גיינר אז תקח. אני בכל זאת חושב שאוכל בריא עדיף בהרבה מגיינר, דורש טיפה זמן אבל שווה את זה. לגבי יעילות הגיינר על אוכל אני חושב שאתה טעות ואני אשמח אם תראה לי אחרת.



אני אספר לך סוד.... הרבה אנשים עם מינוס בבנק.
בצבא היתה במינוס קבוע.
חחח נתחיל בזה שיש כמה וכמה מאמרים על "עדיפות מזון מוצק על אבקות למיניהן וההפך", ממה שאני הספקתי לקרוא עוד אין תשובה חד משמעית אני אשמח אם תחדש לי.
ולגבי יעילות הגיינר על אוכל, לא אמרתי שהוא יעיל יותר, אני חושב שזה כמו להשוות קילו נוצות לקילו ברזל, בשביל לאכול בשעה 10 בלילה את כמות הפחמימות שיש בגיינר אני אטרך לקום לבשל ולאכול הרבה, ולהמון אנשים קשה לאכול כמויות גדולות בשעות מסויימות אני אחד מהם לכן גיינר הוא יעיל בהרבה ממזון מוצק בשבילי.
אבל שוב, מבחינת ערכים תזונתיים, מה שיש בגיינר אתה יכול לאכול גם ממזון מוצק פשוט תצטרך לעבוד קשה יותר...

ונסיכה, לגבי המינוס, לא יודע מה המצב הכלכלי בבית שלך אבל אם אתם משפחה ממוצעת עם עבודות ממוצעות כמו של רוב מדינת ישראל, אז תיהי בטוחה שאמא ואבא במינוס של ארבע עד חמש ספרות.
__________________
skitz125 מנותק   הגב עם ציטוט