יש מחקר שטוען שתרגילים אקסצנטריים עוזרים להחלמה מדלקות. אולי תנסה כשאתה בחלק השלילי של התנועה לבקש ממישהו להפעיל עליך טיפה יותר עומס כדי לגרות את הכתף (כמובן אל תשים משקל כבד). המטרה פה לעשות את התרגיל בצורה אקסצנטרית כבדה.
עוד דבר שיכול לעזור לך, במקבילים יכול להיות שאתה מוציא מרפקים יותר מידי החוצה. תנסה לעשות עם מרפקים צמודים יותר לגוף. (גם כשאתה עושה בנץ' פרס, אסור שהמרפקים אהיה רחוקים יותר ממה שכפות הידיים רחוקות מהגוף).
אני פשוט רואה הרבה אנשים שדוחפים את המרפקים שלהם החוצה כי זה יוצר אפקט של מנוף יותר טוב ובכך הם מרימים יותר משקל, אבל הם פוגעים בכתף שלהם. (וזה לא טוב)
יש עוד הסבר נוסף. אני זוכר שקראתי איפה שהו מאמר (באתר) שברגע שאתה עובר את המשקל גוף של 90 ק"ג, אז תרגילים כמו מטח ומקבילים יכולים לפגוע בכתף. לכן אם נגיד אתה עושה מטח עם משקל מסויים ואתה עובר את ה-90 קילו אז עדיף כבר לעשות במוכנה של הפולי עליון, כי היא לא פוגעת בכתפיים. אז אם נגיד במקבילים אתה עובר את ה-90 קילו עדיף תעשה תרגיל אחר ליד אחורית, כמו למשל בנץ' באחיזה צרה.
מזה פה, גזענות נגד ג'ינג'ים? 
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy
אמממממ על כל דבר אחר הייתי מנסה להתחמק ולהסתיר אבל במקרה הזה .....
כן זאת גזענות נגד ג'ינג'ים!
|
|