צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-02-10, 17:58   #80
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה
tapit:

תפסיק להיות דביל, הכוונה היתה שנשארים במצב ישיבה באוויר ולא יושבים על משטח, זה אפילו די ברור מהנקרא ומנושא ההודעה.

אתה לא ממש מבין בזה נכון? לא נורא. רק שתדע שיש אנשים שחיים עם פריצות דיסק גם בלי לעבור ניתוח.
אימון לא נכון יכול להחמיר להם את הבעיה.
פריצות דיסק מתקנים בניתוח רק כשהכאב הוא כאב תופת בלתי נסבל/הפריצה פוגעת בעצבים בעמוד השדרה ומסכנת פעילות תקינה של מערכת העצבים של הגוף.
-
אתה לא ממש מבין בזה נכון? לא נורא. רק שתדע שיש אנשים שחיים עם פריצות דיסק גם בלי לעבור ניתוח.

מה בדיוק נוגד פה את מה שאמרתי? :|||||||||||||

ציטוט:
פורסם במקור על ידי avishav1 צפה בהודעה
אני עשיתי את כל הטעויות האפשריות בסקוואט,תוך 3 אימונים נפצעתי.

לא ירדתי עם התחת אלא גלשתי עם הברכים,עשיתי בסמית,ירדתי עד החצי,בקיצור סקוואט גרוע בגלל מאמן גרוע. אחרי האימון הרגשתי שהרגלים עבדו ממש ממש חזק אבל אחרי כמה שעות התחיל כאב בברך,אחרי יומיים היה לי עוד אימון,הכאב כבר עבר,עשיתי עוד סקוואט ואחרי האימון שוב היה כאב..
הפסקתי להתאמן על הרגלים ואז הכאב לא ממש עבר..
טעיות של מתחילים מה שנקרא.
אני שאלתי שאלה פשוטה בפוסט הזה ומשום מה הפוסט הלך למקום אחר לגמרי.
יש תרגיל שנקרה sy squat או משהו כזה והוא בערך מה שתארת רק שיורדים עד הסוף ככה שהברכיים גולשות הרבה יותר :\

שכול המישפחה שלך תמות אמןןןןןן תקבל שווווץ יהומו
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr_Nos צפה בהודעה
חחחחחחחחחחח וואי איזה הזוי זה..
אני במכון עובד פתאום בא אליי איזה זקן אחד אומר לי אתה מתלהב עכשיו וזה אבל שתגדל יהיה לך בולבול קטן (אני בן 17) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
יש איזשהו אמת בדבריו או שזה סתם מיתוס של תימנים?
Tapit מנותק   הגב עם ציטוט