ציטוט:
פורסם במקור על ידי holy_templar
פריצות דיסק... לא כאבי ברכיים , סקוואטים שיקומיים ניתן ועושים כחלק מתוכנית רחבה של תרגילים תומכים לחיזוק השריר שמתחת ומעל הברך .
פריצות דיסק מתקנים בניתוח , ואסור להעמיס על הגב כאשר הפריצות חמורות . כל מקרה לגופו
|
פריצות דיסק מתקנים בניתוח רק כשהכאב הוא כאב תופת בלתי נסבל/הפריצה פוגעת בעצבים בעמוד השדרה ומסכנת פעילות תקינה של מערכת העצבים של הגוף.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse
לא זכור לי ששמים משקל על הצוואר כשיושבים בשירותים. לא זכור לי שאנשים מתיישבים מתחת למקביל רוב החיים שלהם. לא זכור לי שאנשים בכלל עוצרים באמצע התנועה כשהם נדרשים לעשות מתיחה חזקה ולהתרומם כשהמרפקים שלהם משוכים לאחור ויש להם משקל ליד הצוואר שכמעט מעיף אותם קדימה.
חוץ מזה, אתה לא מבין כלום מהחיים שלך. לאנשים שיש להם בעיות ברכיים יכולות להיות בעיות בקימה מכסא. זה שהם קמים בסוף עם כאבים כשהם מחזיקים את הידיות, זה לא אומר שהם בסדר ויכולים לעשות סקוואט במשקל גוף שלהם.
|
אתה באמת לא יודע לעשות סקוואט, אף אחד בשנתיים הראשונות של האימון לא צריך לעצור באמצע התנועה של הסקוואט.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי avishav1
שלום,בקרוב אני אמור לחזור להתאמן אחרי סדרה של פציעות מעצבנות.
בתכנית אני מעדיף שלשלב רק בנץ' ופרס מהמורכבים,אני יודע שזה מעט יחסית אבל פשוט נמאס לי להפצע,תגידו שאני כוסית,תגידו שאני הומו אני סובל יום יום,אפילו לטיולים של בצפר אני לא יכול ללכת בגלל בעיות ברכים שגרם לי הסקוואט (שלא בצעתי אותו נכון בגלל מאמן בן אלף).
אז רציתי לדעת עד כמה זה משפיע על העליה במאסה לא לעשות את התרגילים האלה. אני יודע שמספיק להתאמן כבד,לאכול כמו חזיר ולישון כמו דוב.אני יודע שזה תלוי בגנטיקה אבל אפשר לגדול ולהגיע לתוצאות טובות גם בלי המורכבים?,לאט יותר זה נכון אבל להגיע.
אני מבקש שהפוסט לא יהפוך לצחוקים,שיגיבו הרצניים.
תודה.
|
תעשה מה שאתה רוצה, אל תבוא לבקש אישור לא לעשות תרגילים מורכבים.
90% מהאנשים שאומרים לי שהם לא יכולים לעשות תרגיל מורכב מסוים בגלל כאבים מזיינים תשכל סתם כי אין להם כוח ללמוד או כי מאמנים שטפו להם תמוח שזה מזיק.
מצטער, אני לא יודע איך סקוואט יכול לגרום לבעיות ברכיים.
טכניקה נכונה או לא נכונה, תראה לי טכניקה של סקוואט שתגרום לבעיות ברכיים בבקשה.