צפיה בהודעה בודדת
ישן 31-01-10, 19:45   #22
4roxe
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי terminater135 צפה בהודעה
הגזמת אחי.
הוא דווקא די צודק
לי אישית יותר קל לעשות סקוואט נכון מאשר בנץ פרס נכון של פאוור ליפטינג ..זה ממש קשה החרא הזה לשמור על הטכניקה נקייה במשך כל משך הסט.

ולפותח האשכול... אני לא יודע אם זה צירוף מקרים או שסוף סוף עשיתי תכנית טובה כמו שצריך ..אבל הסיפור פחות או יותר הוא ככה
התאמנתי חודשיים בערך ולא היה כמעט תוצאה אחת. באותם חודשיים התאמנתי רק עם בנץ פרס מהתרגילים המורכבים לא עשיתי לא פרס לא דדליפט וגם עשיתי סקוואט בסמית
שחזרתי מטיול בארצות הברית וקנדה חזרתי והתחלתי את הss שכמובן כולל את הסקוואט בנץ ..פרס ודדליפט

בוא נגיד שזה פעם ראשונה שראיתי את עצמי גודל... הגעתי להיקף 41 חם מהיקף 35 (אפילו פחות) חם בבערך חודשיים שעשיתי תss ..
אז אני מניח שכן.. בלי סקוואט ובלי דדליפט כנראה שלא גודלים כמו שרוצים לגדול

וגם כאחד שסבל בערך שנה וחצי מכאבי ברכיים נוראיים (כאבי ברך אחת יותר נכון) אחרי שעשיתי תכנית ניתור שהרגליים שלי היו ממש לא מוכנות אליה .
שהגעתי אחרי חודשיים ששיחקתי גם כדורסל בטיול די הרבה.. ועדיין כאב לי הברכיים בצורה נוראית שהייתי לוקח משככי כאבים לפני שאני משחק
הגעתי לארץ התחלתי לעשות סקוואט עד שהגעתי לטכניקה נכונה והיום אני בקושי מרגיש כאב בברך 555 בלי עין הרע (יש פה ושם שאני עושה תנועה חדה מדי אבל עדיין אני כלכך מרגיש הקלה מפעם שבקושי יכלתי לעלות מדרגות )

נערך לאחרונה על ידי 4roxe, 31-01-10 בשעה 19:49.
4roxe מנותק   הגב עם ציטוט