לקראת המסה הקרובה
אז ככה, עד לפני חודש הייתי ב"מסה" והרגשתי שעליתי מלוכלך מאוד ובקושי בשריר ועכשיו כשאני מסתכל על זה הבנתי כמה טעויות שעשיתי
קודם כל לא אכלתי לפי תפריט פשוט אכלתי והרבה דאגתי לחלבון ושומן, ואכלתי הרבהה שטויות ושוקולדים וחטיפים וכל זה, דבר שני האימונים שלי לא היו כמו שצריך, הייתי עובד על הגב 2 תרגילים פולאובר וחתירה ולא הייתי עולה משקלים לא כלום, הייתי שונא לעשות מתחח והגב לא היה גדל לי הייתי משתגע. עכשיו כשאני בחיטוב התחלתי לעשות מתח וגם כשאני בחיטוב אני מתחיל לראות את ה v בגב.
דבר שני לא הייתי עובד על רגליים בכלל!
וכשאני חושב על זה כל הקלוריות שהיו צריכות לבנות את השריר במקומות האלו הלכו לשומן.
והייתי מתאמן ככה בגלל שאני מתאמן בבית ובכל זאת לעשות סקוואט בבית ודברים כאלה לא היו אפשריים.
אז מעכשיו אני מתחיל לתכנן את המסה הבאה שלא תיהיה עם טעויות
נתחיל מזה שכנראה בחודש שלישי אני יעשה מנוי למכון כמו שצריך.
לגבי התזונה אני מתלבט אולי לאכול ללא תפריט אבל אוכל בריא. פחמימות שומנים טובים והכל אבל לא לפי תפריט, (אני משתגע כשיש לי מגבלה ואני צריך לרדוף אחרי התפריט כמו שאני עכשיו בחיטוב)
ולגבי אימונים אני שוקל אולי לעשות ss 5x5
עכשיו יש לי בעיה עם הסקוואט כי אני כדורגלן וגרגע החלק אולי הכי חזק והכי גדול אצלי בגוף הן הרגליים ואם אני יגדל במסה ברגליים עוד זה יכול כבר להפריע לי בכדורגל. . יש משהו לעשות עם זה?
ואם אפשר קצת מידע לגבי התוכנית זה מאוד יעזור
|