צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-01-10, 16:54   #2
haim15
סמל מין

כללי:: HERO
עוסק ב:: אוכל ויושן

1. אתה אמור להוריד מהמאזן הנייטרלי שלך 500-600 קלוריות שמקורן בפחמימות וכך תהיה בגירעון שלילי של 500-600 קל'.
2. זה לא מעט מדי וזאת הכמות הרצויה בחיטוב, כמובן שומן איכותי כן.
3. זה תלוי באיך התוכנית שלך בנויה, אם אתה מסיים אותה ב40 דק' אז אני חושב שהיא מתאימה. בכל אופן תעלה אותה לפורום אימונים וכך נוכל לעזור לך יותר בקשר אליה.
4. אני לא ממש זוכר במדויק אבל אתה אמור לקצץ בפחמימות עד שתגיע למצב של לא פחות מ70-100 גרם פחמימה וכל שאר הקלוריות שהורדת תשלים מחלבון.
5. אתה צריך להיות במאזן קלורי חיובי אחת לכמה זמן (חודש-חודש וחצי) ע"מ לאזן את הגוף שלך ולתת לו סוג של שוק, אם אתה עובד בשיטת העמסת פחמימות אז אתה אמור להעמיס פחמימות כל 7-10 ימים כלומר אתה נמצא על מעט פחמימה (100-120 גרם) במהלך כל השבוע ואחת ל7-10 ימים אתה מעלה את כמות הפחמימות ומקצץ בכמות החלבון.
6. זה תלוי אם אתה עובד בשיטת העמסת פחמימות או לא, בהנחה שאתה לא נמצא על מעט פחמימות באופן של 100-120 גרם אז אתה לא אמור לעשות העמסה ואם כן אז כל 7-10 ימים אתה צריך לבצע יום אחד של העמסה.
7. בשלב השני הגוף כבר תשוש ומנגנוני ההגנה שלו חלשים ועבודה בתרגילים מורכבים עלולה להוביל לפציעה מיותרת, למרות שאני אישית לא הייתי מוותר עליהם... פשוט הייתי מוריד במשקלים ועובד יותר בטוח, זה כבר תלוי בך בכל מקרה החל מהשלב השני תהיה יותר ער לדברים כאלה.

מקווה שעזרתי למרות שאני לא בטוח בכל המידע.
בהצלחה!