ציטוט:
פורסם במקור על ידי תום ג'יי
אני מדגיש הוא טבעי למהדרין..הדד שלו זה 205
סקאווט הוא עושה היי באר אז זה קצת יותר נמוך מהמספרים של לואו באר אז אי אפשר להשוות..
הפרס שלו אם אני לא טועה זה 80...וזה מספרים מדהימים...
ולגבי שי הררי הבנאדם גדול ממך ב15 שנה השתתף בתחרויות באדיבילדנג בעולם ניצח תחרויות בארץ..של bb/pl...ועדיין הוא מעלה סירטונים כדי לתת הוכחות..אני ראיתי סירטון שלו עושה 400 קילו סקאווט..הוא לא סתם מעלה את זה..
לגבי עמית..אני לא צריך להסביר את מה שהוא עושה פה בארץ בספורט של bb/pl..ועדיין הוא מעלה לפייסבוק שלו סירטון שהוא עושה דדליפט של 310 קילו...
לוליק- נוו באמת אתה משווה את עצמך ללוליק,הוא אחד משני האנשים הכי חזקים בארץ...
אתה לא רוצה להעלות סירטונים זאת זכותך אין פה ויכוח..אבל לצחוק על בנאדם שהוא חלש מבלי שאתה נתת הוכחה שאתה חזק כמו שאתה אומר זה קצת מעפן בעיניי , כי מצד אחד אתה אומר שאתה לא חייב פה הוכחה לאף אחד שאתה חזק..אבל מצד שני אתה צוחק על אחרים שהם חלשים..יש פה קצת בעיתיות..תסכים איתי?
|
אני הייתי שהסרטון צולם אם זה האחד שאורן ארצי שמר עליו...
אני בחיים לא צחקתי על אנשים חלשים, אני צוחק על אנשים שבוכים על זה שכואב להם או שהם לא מתקדמים כי הם לא עובדים נכון, ובנוסף לא מוכנים להקשיב..
220 קילו דדליפט עשיתי עוד בגיל 17 לפני חצי שנה ששקלתי 91 קילו(עשיתי הפסקה מהאימונים לכמה חודשים בגלל נסיעה לארה"ב וסיבוב באולימפיה האחרונה בין היתר).. אני לא יגיד שהמספרים של חבר שלך לא יפים אבל מה לעשות שיש אנשים יותר מבורכים גנטית או שמתאמנים ואוכלים יותר נכון, על כל פנים הבנץ פרס שלי עלוב לעומת השאר וגם אני לא מושלם
בכל מקרה אני מתאמן על בסיס יומי אם האנשים שציינתי במיוחד עמית ואורןו היה תקופה שאם שי ולוליק(שכרגע נולד לו ילד) אז יש לך לאיפה לשאוף ומי מי לקבל עצות ומוטיבציה. ושאחד כמו עמית דופק לך על הגב לפני הדדליפט ומכניס אותך לאטרף רק היא מעלה לי את הדדליפט ב20 קילו

כמו שאמרתי קודם אתה וכל אחד אחר מוזמן לעשות איתי אימון בכל עת ואם אתה מקושר כמו שאתה אומר בתחום אתה יכול לשאול אם אותם אנשים אם אני באמת מרים את המשקלים האלה