ציטוט:
פורסם במקור על ידי תום ג'יי
שמע,אני מתאמן הרבה מאוד שנים..התאמנתי בהרבה מאוד מקומות ואני מכיר כל כך הרבה אנשים בארץ שמתאמנים חזקים באדיבילדינג או פאווארליפטינג..והמשקלים שלך לגיל שלך הם פשוט לא הגיונים..במיוחד הפרס..
הבנאדם הטבעי הכי חזק שאני מכיר זה מישהו שכבר קרוב ל4 שנים מאמן את עצמו אך ורק לפאווארלפיטינג לא מגיע למשקלים האלה..ואתה אומר שיש אנשים שיותר חזקים ממני..אין הרבה מתאמנים טבעיים שהם יותר חזקים ממני..את זה אני אומר לך במיליון אחוז..
זה שהמשקלים שלך לא הגיונים אני אומר רק מתוך ניסיון שלי באימון ולא מתוך רגש של קנאה..
אני מכיר את גו אקטיב במרכז ויצמן זה מקום שאכן מתאמנים שם הרבה מאוד פאווארלפיטרים ובאדיבילדרים..למרות ששמעתי שלאחרונה מותר להם להתאמן רק בשעות מסויימות במקום..בכל מקרה ההסבר ההגיוני היחיד שאני מוצא למשקלים האלה הם שאתה לא טבעי..ואז זה עדיין לא הגיוני אבל אפשרי...
אני אתן לך דוגמא..גלעד שהוא חבר טוב שלי והוא מאוד חזק(pro xxl) אני לא בטוח אם הוא עושה פרס של 100...והוא מתאמן כבר איזה 5 שנים ומתאמן חזק...גם moo שהוא מאוד מאוד חזק לא הגיע לפרס של 100...
|
אני לא מבין מה כל כך מרשים בפרס של 100 לrm 1 כנראה שהתרגלתי לאנשים כמו לוליק ושי הררי או עמית שנותנים 140 צפונה לחמישיות ...בכל מקרה
תודות לגאונות הרבה שלי ללכת להתאמן אימון עם אבא שלי שבוע שעבר בהולמפס פלייס גבעתיים, המוט התגלגל לי ביד וכרגע יש לי קרע קטן בחיבור בין הכתף לחזה ככה שבזמן הקרוב אני בכלל לא הולך להתקרב לבנץ

אבל על כל פנים ,טום אתה מוזמן להעביר איתי אימון דדליפט, סקוואט בכל עת
לאיזה משקלים אותו חבר לא מגיע? 200 סקוואט 240 דד?