אני נותן המון קרדיט ל-hadash, אבל מי אמר שהוא עילוי גנטי???
אנשים, אני לא מבין אתכם. הבנאדם מתאמן, קורע ת'תחת בענק ומשקיע בפיתוח גוף בחריצות ונחישות כמעט פאנאטית (מציין לטובה!).
אם תסתכלו בתמונות שלו לפני כמה שנים, תראו שהיה לו אז מבנה גוף שלא היה מושך את תשומת הלב שלכם לפחות בהתחלה. הוא לא נולד ככה, ולא נהיה לו כזה גוף מאויר.
הוכחה לדבריי:
http://www.youtube.com/watch?v=oewdqwq1gsg
אז די, די, די כבר עם הגנטיקה הזאת.
אין לכם מושג על מה אתם מדברים.
גנטיקה הפכה לסיסמא מאוסה, נהייתה תירוץ של עצלנים שמעדיפים לחשוב שיש אנשים עם גנים "טובים" שנהיה להם ככה סתם גוף כזה. או שהם צריכים לעבוד פחות קשה מאחרים בשביל שיהיה להם גוף מטורף.
אז זהו, שזה לא עובד ככה. ממש ממש לא עובד ככה.
חאליק!!! תתעוררו!!! אפשר להגיע לזה דרך עבודה יום-יומית קשה ונחושה ועם הרבה כוח רצון. רובכם יכולים להיראות טוב באותה מידה או כמעט באותה מידה, עם השקעה נכונה! תשאלו, תקראו, תלמדו את זה, תשקיעו באימון ותאכלו נכון.
אני הראשון שייתן ל-hadash צל"ש על ההישגים שלו. אבל נראה לי שגנטיקה פלאית היא לא אחד הדברים שהביאו אותו למקום שהוא נמצא בו כרגע.
במילים אחרות, זה בהישג ידכם.
כדי לקבל דוגמא למה שאני מתכוון לכו לאתר של
www.israelbody.org ותראו שם הרבה תמונות של אנשים, שבמצב ה"לפני" שלהם לא הייתם מסתכלים עליהם פעמיים. ובתמונת "אחרי", הם נראים חבל"ז. זה בטח לא גנטיקה, רבותיי. זה התמדה, הכוונה, ידע, נחישות וכוח רצון (אני לא קשור לחברת ישראל בודי וגם לא לקוח שלהם. אבל הכוונה נכונה עובדת, ועבודה נכונה שווה יותר מכל תוספי התזונה שיש לחברה הזו למכור).