צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-02-07, 01:35   #97
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Di-Bol
דווקא יש שם הודעה והרבה כאלה. הבנאדם פשוט מסכן וחסר חיים מתאמן 13 שנה ומתחרית פיטנס נראית טוב יותר. כל היום הוא יושב על הפורום המסכן ההוא ומוציא את התסכול שלו עלי, כנראה הוא עוד לא מבין שאני 13 ס"מ מתחתיו ו 9 קילו מעליו הוא ממשיך לדבר על העבר מה שהיה היה והיום אתה נראה ילד שלי ויכול לשחק לי בביצה. ובנוסף לזה זה לא שהרקדן גרוע שגיא כי עכשיו אני רק בדרך למעלה לעומת מקודם שהייתי בדרך ההפוכה ודרך אגב היום מסתכלים יותר. כנראה אתה מתוסכל שבגיל 29 אין לך חברה כי אתה פוזל מטומטם, מרוויח 18 שקל לשעה בחדרי כושר וילדים בני 16 שכל אחד מהם נראה טוב ממך צוחקים עליך בפורום. ואם אתה רוצה לסדר איתי את העניינים אני לא בעניין כי אני צריך להשאר נקי עוד שנתיים וחצי אז תחכה קצת. מאחל לך הצלחה במיס ביקיני.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מת פה:laugh: :cry_1:

מה אתה מתרגש ממנו אחי עזוב אותך אפילו באתר של קובי צוחקים עליו אני מאניק אם אסף וכולם שם בעצמם לא עושים ממנו צחוק (מאחורי הגב) חחחחחחחחחח ואיזה רקדן ואיזה חשפן שיבוא למועדון הבורסה ברמת גן אני מכיר את הבעלים יראה אותו ישסע בו את 2 הפיטבולים הגדולים שיש בכניסה חחח
לפני כמה זמן היה איזה אחד שם הצחיק אותי כל השבוע צחקתי בגללו פתח פוסט בכוונה לעשות תחרות אם שגיא ורשם ככה
"בוא שגיא כנס אני יראה לך שאני פי 2 מימך" וואלה באותו יום שראיתי את זה ישבתי מול המחשב ובכיתי מרוב צחוק חחחח דווקא הוא היה ניראה סוס ניראה לי חבר של קרייזלר זה אם אני זוכר טוב
שלא לדבר שהתגובות בפוסט הרסו אותי:laugh:
והבחור בן 15 וניראה סוס חחח
Night_Wolf מנותק