ציטוט:
פורסם במקור על ידי daniel2
1.ע"פ מי 10 נחשב לאידיאלי?אני מקווה שלא תגיד לי שע"פ מגזיני פיתוח גוף...
2.כי 5 היא פשרה מצויינת בין tut(שמוביל למיקרוטראומה והיפרטרופיה) לבין עומס על מע' העצבים,ואתה יודע ואף הסכמת בהודעה הקודמת שיותר קל להתקדם בטווח הזה במשקלים,ובכך ליצור עומס על השריר,וכמו שאתה אמרת בדיוק: "העיקר שהעומס על השריר יגדל".
|
עומס עכל השריר יגדל גם אם תתחיל בטווח חזרות של 100
עזוב את המקורות שלי בקשר לזה אפילו ריפטו מסכים עם הקביעה שטווח חזרות 10 הוא הטווח האידיאלי להיפרטרופיה
חוץ מזה....מתאמנים חדשים בחדר כושר לא באמת יגיעו למיצוי של השריר בטווח חזרות 5 מהסיבה הפשוטה שהגוף לא יודע לגייס מספיק יחידות מוטוריות להתמודדות עם משקל כזה לרדת לטוח חזרות כזה הייתי ממליץאחרי תקופה מסוימת של "השתפשפות" בטווח אחר
וגם ז לא לדבוק בו
באמת צריך להכנס לזה שוב?
__________________
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א
You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
 לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
|