צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-12-09, 13:50   #34
goro
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla צפה בהודעה
אני אהיה הראשון שאגיב תגובה נורמלית אז תיקח אותה ברצינות לעומת השאר-

1. אתה בן 15 ולא בן 20+ עם ותק אימונים + בגרות והשקעה - מנטלית וכלכלית, שדרושים לתחום. ביחס למצב ההשקעה שלך יפה מאוד ואתה בדרך הנכונה.
2. נכון, אתה לא מר עולם, בלשון המעטה, אבל חצי מהאנשים כאן שמתחבאים מאחורי המחשב לא גדולים במיוחד, חוץ מאלה שהעלו תמונות וניתן לראות. אבל זה עניין של ותק+השקעה באפיקים הנכונים בפיתוח גוף.
3. אמרת שעשית בנץ' בסמית' כי החופשי היה תפוס אז לא נעיר על זה. פשוט עדיף להמתין מאשר להתפשר בתרגיל.
4. יפה שאתה עושה סקוואט חופשי. הייתי ממליץ לחפש סרטונים ולתת דגש לטכניקה, יש מקום לרדת עוד קצת (אתה יורד סה"כ סביר, לא כמו רוב הליצנים) ולתת דגש להיפ דרייב (תחפש מה זה)
5. תזונה תזונה תזונה. אתה לא שחיף-תמידי, אבל בעתיד אתה תבין כמה תזונה היא חשובה וכמה שווה להשקיע בתחום הזה.
6. יש 2 דרכים לעשות בנט אובר, שאני מכיר, אני עושה כמוך וזה בסדר גמור.
7. חתירה עם משקולת גם בסדר. לא כל חתירה חייבת להיות גב מקביל לרצפה. אני אישית מבצע מסור שהגב מקביל לרצפה אבל זה לא חד משמעי. במשקלים כבדים לא קיימת החיה הזאת לא לזייף מהגב, רצוי לשמור על טכניקה סבירה ולא להסתמך על הגב.
8. חגורה נותנת כוח בשורה התחתונה, לא בשביל לשמור על הגב, אלא בשביל לשמור על הגוף מכווץ ו"דרוך". אני לא רואה טעם להשתמש בבנט אובר, לפחות אצלי.

בהצלחה.
סילה אתה הורג אותי כל הודעה מחדש

הוא יורד בסדר בסקווט לא כמו שאר הליצנים ???? - הוא יורד כמו כל ליצן ממוצע
הבנט אובר שלו (וגם שלך) מחורבן, יש רק דרך אחת לעשות בנט אובר, כמו שגלן פנדלי אומר, כל חזרה מהרצפה
והחגורה לא גורמת לך להיות "דרוך", היא רק גורמת ללחץ תוך בטני

כמה עוד תבלבלו בביצים ?
goro מנותק   הגב עם ציטוט