צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-12-09, 15:18   #12
Nitro Speed
חבר פעיל

הסמל האישי שלNitro Speed

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hutcruchi צפה בהודעה
תודה לכולםם על העזרה ואני באמת עובר על כל המאמרים והעצות ולומד הרבה דברים חדשיםם..
רק שאלה אחרונה..

אם אני יאכל כרגיל - כרגיל זה אופן האכילה עד היום - לא מעלה במספר הקלוריות בשביל בנייה אלא נשאר בכמות הקלוריות הממוצעת שצרכתי עד היום .. רק נמנע מלאכול דברים משמינים כגון לחמים, מטוגנים, פיצות צ'יפסים וכו'.. אבל אוכל כרגיל - תפוחי אדמה בשר גבינות..

קיצר אם אני יאכל רגיל.. אמשיך לעשות 3ריצות של חצי שעה כ-7-8 ק"מ בשבוע (לפני אימון משקולות) ולאחר הריצות אתאמן במשקלים כבדים ומעט סטים - עם שאיפה להגדיל במשקל עם הזמן..

בנוסף לאימונים פשוט אוכל בין 3-4 קופסאות טונה במים ביום או אוכל מוצרים אחרים ששווים בכמות החלבונים שלהם לקופסאות הטונה..

כך בעצם לא אעמיס בקלוריות לניפוח, אך אצרוך הרבה יותר חלבונים, אצרוך כמות מספקת של פחמימות ושומנים אך אעבוד על שריפת שומן בריצות.. מן ערבוב של הכל ביחד..

השאלה שלי היא לאחר תקופה של כמה חודשים מה ייקרה? האם ייראו תוצאות? האם ייראו תוצאות עד שלב מסויים ואז הגוף ייעצר? האם לא ייקרה שום דבר? (כי בכל זאת אצרוך יותר חלבונים ואעבוד בתרגילים במסה גבוהה לניפוח אך אמשיך לרוץץ) משהו חייב לקרותת?

ותודה על העזרה והסבלנות חברה..
לך תקרא כבר סמק.
אתה לא מבין בשיט בנושא ומסרב בתוקף ללכת לקרוא.
אתה לא רציני ולא תגיע לשום מקום ככה.
Nitro Speed מנותק   הגב עם ציטוט