תודה לכם על התגובות וגם אני קורא את המדריכים בנעוצים בקשר לניפוח.. אבל דבר אחד לא הבנתי..
כמו שרואים כאן בתמונות אנשים עם 16 אחוז שומן ואז עם 8 אחוז שומן ופתאם הבנאדם נראה שונה..
וגם אני יכול לעבוד חודשים על כפיפות בטן ויהיו לי שרירי בטן כמו לא יודע מה אבל אם הם יהיו מתחת לשומן עדיין לא ייראו אותם וזה לא שווה כלום..
מה שאני לא מבין זה למה אני לא יכול כמו במדריכים לאכול יותר קלוריות ויותר חלבונים ובאמת לגדול אבל לצרוך את הקלוריות והחלבונים האלה במאכלים שאין בהם כמעט שומן לדוגמא - חלבונים לצרוך דרך טונה במים אפילו אם אני ייצטרך לאכול 4-5 קופסאות ביום וככה אני מגיע ליותר מ150 גרם חלבון ביום ואת הקלוריות דרך מרקים, אורז, תפוחי אדמה , פסטות פחמימות שכמעט ולא מכילות שומן.. וככה גם אצרוך קלוריות וחלבונים גם אתאמן ואגדיל מסת שריר וגוף אך גם באימונים מסויימים בשבוע ארוץ ריצות בשביל לשרוף את השומן הקיים.. וככה בעצם אגדיל מסת גוף ע"י צריכה של קלוריות וחלבונים אך אוריד אחוז שומן ע"י שריפתו וע"י כך שאני לא אצרוך שומן.. (כך בעצם גם אעבוד על פיתוח שרירים וגם על שריפת שומן בו בעת) למה אי אפשר לעשות את זה<?
|