ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla
שייטת זה די ידוע... למרות שגם שם יש יוצאים מהכלל. אני מדבר על רוב היחידות שדה... למרות שלא משנה איזה מתאמן תיקח... שים אותו במצבי לחץ, במצבים מנטליים ושם היתרון של היחידות הנ"ל.
שמע לא נכנס לדיון של "כל אחד צריך להיות קרבי" למרות שזה דיון חשוב, אבל גם אני חשבתי ככה ומצאתי את עצמי אחרי חצי שנה יוצא מקרבי.
אתה עכשיו לפני צבא וזה הזמן הכי טוב שלך לקבל המלצות מרופאים / פסיכולוגים / פסיכיאטרים להורדת פרופיל לקבלת יומיות וכו'. תנצל את הזמן הזה כי אחרי הגיוס ובמיוחד אחרי שאתה בטירונות קרבי זה קשה על סף בלתי אפשרי פי כמה וכמה מאשר לפני. תתעקש על ההמלצה ליומיות כי לא חסרים ג'ובניקים שמשרתים בבסיסים סגורים.
|
זה תמיד אפשרי.. זה גם קל יש הרבה שיטות..
תעשה את הכי טוב שאתה יכול, קרבי זה חשוב אתה תבין רק שתהיה בקרבי אתה לומד להעריך דברים שלקחת כמובנים מאליהם באזרחות, האימונים תמיד ייחכו את הבגרות שהצבא נותן לך לא תקבל במקום אחר..
ואני ממש לא אומר שהכל דבש בצבא ההפך..