תשמעו אנשים בקשר לפורום השני
תפסיקו להיתרגש מהתגובות שלהם כי הקללות והירידות הורסות את הפוסטים שלנו וחבל

בכל אופן,אני מתעלם ולא מתיחס לכל הצוציקים שם שיודעים לרשום לי שמן אם ג'ינו ואני סם דגש על
גינולה קטלרשאני מת לדעת מה לי וליצור הזה שהוא ככה פותח את הפה המטונף שלו עלי חחחחח שהוא העלה תמונות לפה הגבתי לו יפה זה שזרקו אותו מפה זאת לא אשמתי בכל אופן אם אתה קורה את ההודעה הזאת חבוב בוא תעשה איתי השוואות של אחוזי שומן וניראה מי השמן בנינו ובקשר לג'ינו אני עברתי 2 ניתוחים במרפאה אחת הטובות בארץ דבר שלך אין תקציב אליו אז תמשכן את הבית המסכן שלך ואולי תגיע לשמינית מזה :laugh: פרופרציה אם אתה שואל את עצמך איפה עברתי
סייקלים שלא עוזרים?מאיפה אתה בכלל יודע אם אני על סייקלים או לא?מה אני חבר שלך?הכנסתי לך פעם בתחת לא ניראה לי אתה מתבלבל ביני לבין המאהב הלטיני שלך מצטער..
זה מה שיש לי להגיד לו ואני בטוח שהוא קורא את ההודעה הזאת:laugh:
ככה סתם אין לי בעיה או ריב שם אם אף אחד אני פשוט מעדיף לשתוק ולהמשיך בדרך שלי אם ישראלבודי וגיל ואני מקוה להצליח יום אחד ואולי אז חלק גדול משם יאכל את הלב שלו
נ.ב
שגיא גרשגורן אם כל הכבוד לו שהוא מתחרה מקצועי אני לא חושב שיש לו זכות לרדת על אחרים "שמנים" ממנו ואני הגבתי בלעג ובצחוק בפוסט הזה כי אני חושב שזה הגיע לו אחרי הליכלוכים שהיו עלי ושהוא הישתתף בהם!
ואם היה לו רבע מהשכל ומהכוח רצון שיש לעומר הוא היה היום במקום הרבה יותר גבוה בתחום הפיתוח גוף בארץ אז שימשיך להישאר בבוץ ושיבכה