ציטוט:
פורסם במקור על ידי eden.b.
גבר, נראה לי שלא קאת מה שכתבתי או שלא הפנמת את זה: התכוונתי לזה שכשאני עושה את הבנט זה לא שאני מרגיש שאני עובד על הגב התחתון אני מרגיש כאבים באיזור של הגב התחתון וזה לא דומס כי זה כאבים חדים שבאים והולכים והם באיזור עמוד השדרה ולכן אני מעדיף את המתח שלפי דעתי גם עובד עלי יותר טוב.
ועוד דבר:אמרתי ואני אומר זאת שוב עשיתי את הסקוואט שנה וחצי ואת הדדליפט אני מבצע במשך כחודש אז מן הסתם שיהיו לי משקלים נמוכים בדדליפט מהמשקל בסקוואט. זה לא שאני יתחיל לעשות דדליפט ואני עושה סקוואט 130 ויש אנ יקפוץ עם הדדליפט ל200 קילו אחי זה לא נשמע הגיוני, אתה צריך לשפר את הדדליפט לחזק את השרירים שהוא עובד עליהם וזה לוקח זמן.
|
העניין הוא שהסקוואט בביצוע נכון עובד על כל השרירים שעליהם הדדליפט עובד מגב תחתון ומטה, זאת אומרת שהדדליפט שלך לא אמור להיות הרבה יותר נמוך מהסקוואט אפילו אם אף פעם לא עשית.
השרירים הנוספים שעובדים בדדליפט הם שרירי פלג הגוף העליון, אני מתקשה להאמין שהם אלה שמעכבים אותך, האופציה השניה שנראית לי יותר סבירה היא שאתה לא ביצעת סקוואט מלא בטכניקה נכונה. ושוב פעם, מארק ריפטו ממליץ לעשות מתח, אז מה הבעיה פשוט לעשות מתח? במיוחד אם אתה לא מצליח לבצע bor בטכניקה נכונה (התרגיל הזה בעייתי גם אצלי). ותיהיה חכם ותעיף את הסטים לידיים כמו שכבר חצי מהפורום אומר לך.