צפיה בהודעה בודדת
ישן 01-12-09, 21:00   #57
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
אתה מודע לכך שהרבה כדורגלנים צעירים לא מצליחים להעלות במשקל בגלל ההוצאה האנרגטית העצומה שלהם?
לי אישית יש כמה מתאמנין כאלה אבל הם מתחזקים בצורה מדהימה והביצועים שלהם במגרש השתפרו מאוד
אני לא אומר שss לא מתאימה...היא יכולה להתאים אבל יש עדיפות לתכניות אחרות שישפרו ביצועים במגרש בצורה טובה יותר מאשר שss מסוגלת לעשות
בכל אופן הרעיון בתכנית לספורטאים לוקחת עקרונות מss ומוסיפה להם כמה דברים [ולפעמים משנים כמה דברים] ככה אני עובד וככה זה הוציא ביצועים מצוינים-אני מאמין שיש עוד שיטות ותכניות טובות אבל ss כמו שהיא לא אופטימלית
מה זה איכפת לי? שיאכלו יותר.
זה בערך כמו להגיד שהרבה כדורגלנים לא מצליחים לבעוט בכדור.
אני מכיר מישהו (שגמרתי לו לעשות ss) והוא העלה תסקוואט ב50 קילו בצורה ליניארית בלי לעלות במשקל, והוא היה ספורטאי מאוד חזק כבר לפני זה.
אני לא מבין איך תתן לכדורגלן תכנית יותר יעילה כשהוא חלש בטירוף.
אה ודרך אגב, היו ימים שהייתי מתאמן 3 אימונים ביום (עזבו למה, זה לא רלוונטי) והייתי מוציא בסביבות ה5K, הייתי אוכל 8K, אז נכון זה אומר שאת כל היום שלך תבזבז בלאכול, אבל זה מה יש.

שכול המישפחה שלך תמות אמןןןןןן תקבל שווווץ יהומו
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr_Nos צפה בהודעה
חחחחחחחחחחח וואי איזה הזוי זה..
אני במכון עובד פתאום בא אליי איזה זקן אחד אומר לי אתה מתלהב עכשיו וזה אבל שתגדל יהיה לך בולבול קטן (אני בן 17) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
יש איזשהו אמת בדבריו או שזה סתם מיתוס של תימנים?

נערך לאחרונה על ידי Tapit, 01-12-09 בשעה 21:04.
Tapit מנותק   הגב עם ציטוט