צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-11-09, 22:49   #32
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tapit צפה בהודעה
אתם מדברים על ה"ריפטואיסטים" שהss מעוור אותם? הגישת אנטי-ריפטו שלכם מעוורת אותכם כשאתם יודעים שלשחיף במצב שלו יהיה הכי טוב ss.

מה אתם מזיינים תשכל על תרגילים ספציפיים וכו'? מה אתם חושבים שהוא עושה באימוני כדורגל חוץ מלשחק כדורגל? על האש?
אני כספורטאי ראיתי את השינוי שנוצר כתוצאה מתכנית ליניארית, לא אני ולא האנשים שמתאמנים איתי מאמינים לשינוי.
אתה מודע לכך שהרבה כדורגלנים צעירים לא מצליחים להעלות במשקל בגלל ההוצאה האנרגטית העצומה שלהם?
לי אישית יש כמה מתאמנין כאלה אבל הם מתחזקים בצורה מדהימה והביצועים שלהם במגרש השתפרו מאוד
אני לא אומר שss לא מתאימה...היא יכולה להתאים אבל יש עדיפות לתכניות אחרות שישפרו ביצועים במגרש בצורה טובה יותר מאשר שss מסוגלת לעשות
בכל אופן הרעיון בתכנית לספורטאים לוקחת עקרונות מss ומוסיפה להם כמה דברים [ולפעמים משנים כמה דברים] ככה אני עובד וככה זה הוציא ביצועים מצוינים-אני מאמין שיש עוד שיטות ותכניות טובות אבל ss כמו שהיא לא אופטימלית

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט