ציטוט:
פורסם במקור על ידי hasman90
hypertropphy
אתה לא ממש צודק, אולי בשיאים זה ככה אבל בווינגייט יש את המכללה ויש את הבית ספר למאמנים
למכללה לא חייב 12 שנות לימוד(יש לי מישהו במכון שבכיתה יא עשה את הקורס) אבל בבית ספר למאמנים כן צריך 12 שנות לימוד
אני בתור אחד בווינגייט הרמה של המרצים גבוה אבלאצלו בקורס לא היו רציניים בכלל, חוברות הגיעו אלינו רק אחרי שהינו כבר באמצע החומר, ועוד כמה דברים קטנים שמראים על חוסר מקצועיות.
באוניברסיטת שיאים הבנתי הרמה גבוה גם כן ואני מכיר כמה משם שעברו והאנשים תותחים.אם את כבר עם וותק במכון בעניין של תרגילים הוא לא יעניק לך איזה ידע חדש, הם מתמקדים על תרגילים בסיסיים חוץ מ סקוואט הכל שם בסיסי, מה שאת באמת לומדת זה ניתוח תרגילים ביומכניקה קיניזולוגיה שאלה יכולים לעזור לך וגם אנטומיה ופיזיולוגיה שלי לפחות עזר בעניין של אימוני סבולת ועוד דברים שלא לא היה לי מושג.
|
זה רק מצדיק מה שאמרתי
דניאל שהדרישות אחידות וזה כסף.....הוכחנו עכשיו שלא
You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
 לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
|