ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe
חחחחחחחחחחחחחחח ידי ספגטייייייייייייי !!!!!!!
תקשיב ספגטי...עקב מצבך הנואש אני בכלל מציע לך לשקול לשנות את אורך החיים שלך וההפצרות שלי בך הן:
א.בלי תזונה מסודרת לא תגיע לשום מקום שום מקום!!!!!!!!ושאני אומר לאכול מסודר זה להכניס את הערך הקלורי היומי המתאים לנתונים שלך בין אם מדובר בחיטוב או בעליה במסה...במקרה שלך?לפי מה שרשמתה בהודעה העצובה הזאת אתה צריך לישון במקרר.
ב.אתה לא נימצא בשלב של guns traning אין לך סיבה...סתם מאמץ אותם יותר מדי...המסה שלך פיצית וזעירה...ככה שאני הייתי אומר לך קודם כל לעשות תוכנית אם תרגילים מורכבים כמו ss
כמה שריפטו הומו ושמן מטומטם אם זקן של gays ואני בטוח שהוא מצלם בעירום את כל הקטינים בבית ספר המטופש שלו...התוכנית הזאת עובדת!ואם תאכל ותעמיס הרבה תעשה ss אתה תיתחזק ותגדל ומן הסתם גם שרירי הידיים שלך שעובדים איזומטרית בכל התרגילים שתקבל בתוכנית הזאת,יגדלו ויגדלו ויקבלו מסה ועובי!
ביום שתהיה על משקל של 3 ספרות אז תתחיל לחשוב על לבודד קצת את הידיים כי הגירויי מהאימונים שלך לא מספיק לך כדי לקדם אותם כמו במקרה שלי.
אבל לי יש היקף יד 53 כרגע ויש ורידים יפים אז יש הבדל ע-נ-ק !!!
המון המון בהצלחה...
אממ....ביי.
|
תרגום: תזונה יותר חשובה מאימונים. כנראה שבמסה הנוכחית שלך כל סוג אימון ישפיע עליך מצויין, אבל מה שאתה צריך לעשות זה להתרכז באוכל שאתה מכניס לגוף שלך (כמות ואיכות). כשכל הגוף שלך יגדל, הידיים יגדלו בהתאם.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
עזרים מומלצים:
רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי
ברכיים.
-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.