קודם כל תודה על התגובה ועל ההערות.
הריצה באמצע השבוע היא ריצה שאני מקווה שנגיע בסופו של דבר לזמנים ארוכים של ריצות, בסביבות ה 45 דקות של ריצה בקצב טוב, אתה אומר בעצם לדאוג שהקצב יהיה קצת יותר נמוך, ורק להגדיל את המרחק שרצים? הריצה הזאת היא לא בקצב מהיר, אנחנו עושים ב 20 דקות כמעט 4 קילומטרים, אני מאמין שזה קצב טוב, תקן אותי אם אני טועה.
הריצה בסוף השבוע נועדה למבחן הבר-אור בעיקרון, יש גם ריצה כזאת בבגרות בספורט בסוף י"ב, אז אנחנו רוצים להשתפר בריצה למרחק של 2 קילומטרים, בעיקרון המטרה שלי היא לעשות 2 קילומטר ב 6 וחצי דקות, זאת הדרך הכי טובה להשתפר בריצה הזאת? פשוט לרוץ את המרחק ולנסות לרדת בזמן כל פעם?
ומה הכוונה בהתאוששות? אנחנו לא רצים יותר באותו היום חוץ מהריצה הזאת, ובקשר לתזונה אני חושב שאנחנו דיי בסדר.
כמו שכתבתי, את הריצת פרטלק שאמרת אנחנו עושים כל יום שני, האמת שהשבוע היה הפעם הראשונה שעשינו אותה, אני מקווה להמשיך איתה ולראות איך הולך.
הקטע עם הריצת טמפו שרצת 39 דקות, זה הכרחי לנו? אני לא בטוח שנוכל לבצע ריצה בקצב מהיר למרחק רב, גג 10 דקות לריצה של 3 קילומטר בערך, נשמע לי כמו משהו ברמה גבוהה שלא מתאים לנו עכשיו.
אתה נשמע כמו אחד שמבין בכל הקטע של ריצות, כל האימונים שאנחנו עושים יביאו אותנו לשיפור משמעותי בכושר? התחלתי את כל האימונים האלה בכושר ממש טוב של ריצות, מעולם לא התאמנתי בריצות ובכל זאת הלך לי טוב (5 קילומטר ב25 דקות, ריצת 2000 ב 7:45), ואני באמת רוצה להגיע לכושר גבוה מאוד בריצות, ריצות ארוכות וקצרות, כל מה שאנחנו עושים עוזר וישפיע? אין לי כוונה סתם לבזבז זמן על אימונים שלא שווים את זה.
|