ציטוט:
פורסם במקור על ידי tal_s
מה המשקל עבודה?
|
אמרתי שאני מעדיף לשמור לעצמי את המשקלים כדי להמנע מדיונים מיותרים. בוא נגיד שהם יחסית גבוהים אבל לא מטורפים, וזה מספר תלת ספרתי. אם המשקלים שווים כנראה שהסקווט יותר מרשים.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי תום ג'יי
לא הבנתי מה בדיוק הבעייה פה?
אתה לא מצליח לשפר את הrm1 שלך??
אני מחפש דרכים לעלות במשקל בדדליפט זה העניין ולא מבין איך הגעתי לאותם משקלים.
חח תנסה סומו דדליפט זה לאחרונה מאוד אהוד על פאווארלפיטרים שרוצים להוסיף משקל..
|
אני לא פאוורליפטר אין לי טעם לזה. אומנם אני נוטה לעבוד על טווח נמוך אבל זה יותר בשביל הכיף.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ab6killer
תעשה סוואט כאשר המוט נימצא על הריצפה,אתה נימצא מעל המוט תופס אותו עם הידיים כאשר הם מאחורי הגב ,
תתחיל ממשקל קל ,גם גיוון וגם אפשר לעשות ללא כלוב!
|
אוותר על התענוג. שיש סקוואט עושים סקוואט אין לי טעם לעשות וריאציה אחרת... אולי פרונט סקוואט בעתיד.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי tapit
ההיי באר והדדליפט שלך אותו דבר? פאק, בחיים לא ראיתי דבר כזה xd
|
כן. מאוד מוזר. הקטע שלפני חודשיים ככה העליה שלי בדדליפט הייתה תלולה והסקוואט דשדש, עכשיו הסקוואט התחיל לעלות והדדליפט נתקע. מה שכן לא חושב שהייתי מצליח לסיים חזרה אחת בסקוואט עם הrm1 של הדדליפט.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ao-ao
כמה סטים אתה עושה בדדליפט?
|
אמרתי - סטים של חימום מתחיל ממוט ריק ומעלה בחצאי פלטות עד המשקל עבודה. כנ"ל סקוואט בשבוע כוח.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי galsh
צריך גמישות דיי רצינית בשביל להתיישב על התאומים עם גב ישר.
|
בדקתי את זה מול מדריכים רזים ובגלל שיש לי רגל עבה יחסית וגם אולי בגלל גמישות, גם שניסיתי עכשיו ללא משקל לרדת, אני מצליח ממש מעט מתחת למקביל ולא מעבר.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza
לא ממש, בכל מקרה התכוונתי ללמצות את כל טווח התנועה שיש לך
בכל מקרה תתעלם מכל השטויות שרשמו פה. Halting וראק פולס זה למעשה שני חלקי התנועה של הדדליפט, ראק פולס מתחת מגובה הברך לנעילה וhalting זה מהרצפה עד גובה הברך.
|
אשמח לסרטוני טכניקה אם יש לך.