ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy
לא שעם הגישה שלו לאימונים זה כל כך משנה
|
חחחחח יצאתם עליי חבל על הזמן אה...
שמעו, כשהתחלתי להתאמן קראתי מספר מאמרים ורובם טענו שאכן צריך להתאמן כל יום על קבוצת שרירים אחרת אבל אחד אמר שבהתחלה מומלץ לעבוד עם אותה תוכנית שלוש פעמים בשבוע.
אבל כשהתחלתי להתאמן תוך חודש כבר התחלתי לקבל הערות כמו איך גדלת, אחרי 3 חודשים כבר אנשים ממש התלהבו מהקצב גדילה, ועכשיו אחרי 5 חודשים אני 8 קילו יותר והרוב המכריע זה שרירים לא עליתי בשומן הרבה, לא שיניתי את הסגנון אימון כי באמת הייתי מרוצה מהתוצאות, אבל הנה עכשיו אני מרגיש קצת תקוע וטוב שהתיעצתי איתכם.
לגבי האוכל- אני לא מקפיד 100% אבל אני כן דואג לאכול המון ובעיקר דברים טובים, לארוחות בוקר או קערת גרנולה גדולה ואח"כ בוטנים ותמרים, או לחמניה מלחם מלא עם טונה, ארוחת צהריים מאוד בעייתי לי בכל זאת אני בבסיס והאוכל דיי מוגבל שם אבל משתדל לאכול המון פחמימות מורכבות כמו אורז, ומשלב עם זה שניצלים (של צבא כן לא יודע עד כמה הם מאמינים), או קבבים מגעילים של צהל מה לעשות זה מה יש, בין לבין לוקח אבקת חלבוניםwhey gold standart , בערב אני מתאמן ולאחר מכן שוב אבקת חלבונים וחביתה מ6-7 ביצים, עם ירקות ותמרים או בננה. ושעה לפני השינה שוב קערת גרנולה או קרקרים מחיטה מלאה עם גבינה,
אשמח אם תתנו לי הצעות לשפר את התזונה וכמובן אם מישהו יוכל לעזור לי ולייעץ לי בעניין התוכנית אימונים. אני אוסיף שכרגע בראש מעייני עומדות היידים, החזה והבטן, ככה שאשמח אם תתאימו לי את זה כמה שניתן, מתאמן 3-4 פעמים בשבוע.
תודה רבה מראש