צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-11-09, 21:05   #105
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
:d

סתם בשביל להוציא את כולם מהשבלונה, תבינו שיש תכניות, אפילו של אותם מאמנים בעצמם, שמבוססים על אותם עקרונות רק עם שינויים קטנים כדי להתאים לאנשים מסויימים. הנה "תכנית פאמפ" כביכול למתאמן שספציפית ביקש ידיים גדולות יותר מביל סטאר בשנות ה70 (יש פה לא מעט שטויות של התקופה אבל עדיין)

squats, 5 x 5
clean-grip high pulls, 5 x 5
bench presses, 3 x 5, 3 x 3, 8
chins, 4 x max
incline dumbbell bench presses, 2 x 20.

(על תקן פרס) incline bench presses, 5 x 5, 8
light squats, 5 x 4
good mornings, 4 x 8
straight-arm pullovers, 2 x 20
weighted dips, 4 x 8.

Squats, 3 x 5, 2 x 3, 8
flat benches, 4 x 8
shrugs, 5 x 5
straight-arm pullovers, 2 x 20
chins, 4 x max
dips 3xmax.

שימו לב, העקרונות זהים ל5*5. יש משיכות לחיצות וסקוואט, טווחי חזרות טובים להתקדמות, תדירות גבוהה. פשוט יש הרבה יותר תשומת לב לתרגילי עזר, טווחים גבוהים יותר וכו'. אז כמובן שלא הכל שבלונה, זה לא שעושים או סט עבודה אחד ומתרגלים חצי תרגיל באימון 3 פעמים בשבוע, או שעושים תכנית של 50 סטים לאיבר. צריך תכנית חכמה עם עקרון שיגרום לך להתקדם, משחקים בין נפח ועצימות שיתאימו לרמת אימון שלך, ולתרגל את התנועות הרבה, כבד וחזק
ראיתי את זה בפורום השני, השאלה היא האם הוא היה נותן את זה היום?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla צפה בהודעה
אני 5 ס"מ נמוך ממך, וכמובן שלא כל השנתיים התאמנתי בצורה אופטימלית כמובן, כל כמה חודשים אתה מסתכל אחורה ואומר איזה ליצן הייתי. ואל תזרוק את השטויות של הפאמפ אתה לא מכיר אותי אתה לא יודע איך אני עובד ובאיזה עקרונות ברזל אני דוגל.
אני קורא מדי פעם את ההודעות שלך, תעשה מה שאתה רוצה, ביקשתם אנשים שגדלו בתוכניות לא-משאבה אז הבאתי את עצמי כדוגמה, זה הכל.

שכול המישפחה שלך תמות אמןןןןןן תקבל שווווץ יהומו
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr_Nos צפה בהודעה
חחחחחחחחחחח וואי איזה הזוי זה..
אני במכון עובד פתאום בא אליי איזה זקן אחד אומר לי אתה מתלהב עכשיו וזה אבל שתגדל יהיה לך בולבול קטן (אני בן 17) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
יש איזשהו אמת בדבריו או שזה סתם מיתוס של תימנים?
Tapit מנותק   הגב עם ציטוט