אשכול: תכנית abcd
צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-11-09, 20:08   #33
pumba
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
יש תכניות יותר טובות לאנשים מסויימים, יש תכניות שמתאימות יותר למטרות מסויימות. מסכים. יש אבל תכניות שהן, flat out, חרא, ל99% מהאנשים, ע"ע פיצולים - זה בזבוז זמן, אין בזה הגיון לא מבחינת ויסות פרמטרים, לא מבחינת בחירת תרגילים ולא מבחינת פיזיולוגיה בסיסית וידע של איך הגוף מגיב בתגובה לסטרס. זה גרוע, והרבה יותר מדי אנשים עושים את זה (ולא יודעים להסביר למה גם אם החיים שלהם יהיו תלויים בזה). לא הייתי מציע, לאף אחד, בחיים לעשות את זה - או בכלל שום דבר שמגזין כושר ממליץ פחות או יותר. אם אתה רוצה לעבוד כמו באדיבילדר, תחזור לתקופה שהם ידעו לעבוד, לפני אמצע שנות ה70, תראה איך אנשים זכו בתחרויות בלי כמויות ענק של חומרים וטרינריים.
גם אני לא מת על תכניות פיצול, והבסיס מאחורי זה לא ברור לי. אבל מה שכן ברור לי זה שאנשים שעושים כאלו גדלים פי 2 ממני בפלג הגוף העליון, ויודע מה- לפעמים צריך להקריב קצת זמן ולבדוק אם אולי הדבר הכי לא מבוסס אבל הכי פופולרי לא סתם פופולרי, ואולי כל הלעג שלי כלפיו היה קצת יהיר מאחר שאפילו לא התנסיתי בו!
אנשים חכמים לומדים מטעויות של אנשים אחרים, אבל אנשים שאין להם זין לראות את כולם עם ידיים של פופאי, ואתה מרים 180 ק"ג וכולם מתפלאים לא מהמשקל, אלא מהקיסמים הקטנים שמחזיקים אותו... הבנת את העיקרון.
pumba מנותק   הגב עם ציטוט