ציטוט:
פורסם במקור על ידי TZAHI10
בתאכלס הוא בן אדם בסדר אבל רגיש.. בכל מקרה אני לא אוהב את הפורום המתחרה ודבריי הגועל שהמנהלים שלהם כותבים בו. מילא זה היה ילדים אבל מנהלים זה פשוט בושה.
|
הוא בן אדם רגיש אבל גם הוא לא "טלית שכולה תכלת" גם הוא ירד על הפורום הזה הוא תמיד פותח פוסטים סתמיים ורושם כמה שהפורום של ישראלבודי זה פורום של חבורה של תינוקות ושחיפים שלא יודעים כולם מהחיים שלהם ומצפה אחרי זה שאנשים יתיחסו אליו כאל מקצוען :):):):) הוא יורד יקבל פי 10 ירידות בחזרה מה עשו אותנו באצבע?
בקשר למנהלים שם לא יודע איזה רושם קבלתה אבל המנהלים היחידים זה קובי ואסף ואני אישית לא יצא לי לראות אותם מלכלכים אולי הם נתנו תגובה "לא צריך להתיחס" או משהו כזה.אבל מה שכן מי שכן מלכלך שם ...
זה בודי 5 (זה אם הAVATAR) של סופרמן בצד שביום שאני תופס את הבן אדם הזה אני שובר לו את כל העצמות הוא מלכלך שם על כולם הוא נכנס לי לאיי סי קיו וטוען שהוא אבי פלדמן ורוצה להרביץ לי (ד"א אני בתמימות שלי האמנתי לו)ואני בטוח ב100 אחוז שהוא האהבל שמטריד אותי בטלפון והפסיק לאחרונה לצערי...
הא ושלומית שטוענת שהיא איזו מרת פיטנס נדירה ויודעת לרשום עלי
"כן גם אני ראיתי את גלעד אם הגינקומסטיה במר ישראל חזה של אישה בגוף גברי והמסה היחידה שיש לו זאת מסת שומן" וכולם מבקשים ממנה תמונות אבל היא יודעת להגיד שהיא "נדירה מדי" ולא מעלה כלום חחחחחחחח
לסיכום אחי שידברו עד מחרתיים