צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-11-09, 00:32   #137
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

2 דברים מעצבנים שקרו לי היום. אני בדר"כ לא רב עם מתאמנים וכמה שאני אגרסיבי ופסיכי באימונים אני בכיף נותן לאנשים להכנס איתי לתרגילים / מכשירים ועוזר וכו'. אבל היום עצבנו אותי.
דבר ראשון - אני עושה פול אובר עם 40 קילו צורח את הנשמה שלי שהיה לפני זה סט פולי עליון כבד (ריפטואיסטים תחסכו את התגובה) ואנשים פשוט עוברים מאחורי הספסל (שאני מוריד את הדאמבל) ולא שמים זין באיזשהו שלב התעצבנתי ובאמצע הסט צעקתי עליהם "לא לעבור עכשיו בבקשה!".. סעמק אנשים טיפת אחריות חבל לא נתקעו בי נפל להם הדאמבל על הבוהן.
דבר שני ויותר מעצבן- אני עושה סופר סט בנט אובר עם פולי, הפסקות ארוכות, בחור בן 30-35~ מזיז לי ביוזמתו את המגבת מהפולי ומחליט שהוא נכנס בלי לשאול אם מישהו עובד שם, אני אחרי סט של בנט אובר רץ לפולי (סופר סט) אני אומר לו "אחי אני עובד כאן עכשיו אבל אתה יכול להכנס" הוא מהנהן להסכמה וממשיך לסדר את המושב אני אומר לו שוב "אני צריך לעשות סט עכשיו אני בסופר סט" הוא במרמור מפנה לי את המקום ואני שוב צריך לסדר את המושב לשים מגבת להעלות משקל וכו', אחרי זה אני נח (הוא בנתיים משלים איזה 7 סטים בערך) אני אומר לו שמע נשאר לי עוד סט אחד דקה אני מפנה לך. הוא מהנהן ומחליף את המוט הרחב לאחיזה צרה אני אומר לו שמע תן לי דקה אני מסיים המכשיר לרשותך הוא מתחיל להתווכח איתי "שמע יש לי עוד 5-6 דקות ואז תכנס" אני בהלם טוטאלי איך החצוף שעשיתי לו ג'סטה ואני מתאם את הסטים שלי איתו כדי שלא יתייבש ונותן לו בכלל להתאמן על המכשיר שהייתי עליו עוד לפני שהוא התחיל את האימון... אמרתי לו שמע אין מצב כזה יש לי עוד דקה גג אני לא יכול יותר לחכות. אני אסיים את הסט הזה והמכשיר לרשותך. בסוף אמרתי לו טוב יאללה תעשה סט נכנס אחרי זה והוא ברוב נדיבותו הסכים... אני מחכה לרגע שהוא יסיים את הסט, ישר מתחיל בנט אובר (מיותר לציין שנקרע לגזרים) אחרי 10-20 שניות גג פוצח בריצה לכיוון הפולי ואיך שהוא רואה שאני מתקרב הוא מתחיל עוד סט!!!!!!! יא אללה איזה אנשים... אני כולי בהייפ של הסופר סט בשיא הרבאק והוא נותן לי להתייבש ככה... ואחרי זה הוא מפנה בחוסר רצון את המושב עשיתי וחבל שזה לא היה עם פלטות הייתי משאיר לו אותן לסדר. סעמק כמה אנוכי בנאדם יכול להיות. באמת שאני נחמד מדי במכון כל מבוגר מעצבן שבא לשחק ב20 חזרות על 10 ליברות פשוט צריך לייבש אותם החצופים שחושבים שמגיע להם הכל.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט