ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo
שמע בסופו של דבר המתאמנים הם הלקוחות שלך, ואני מבין שאתה נותן להם תוכניות מעניינות יותר מss והם רואים תוצאות וסבבה להם ולך. כי המטרה שלך זה לספק להם שירות שיתפתחו ויהנו.
אבל אם הייתי צריך לאמן ספורטאים, שחקני כדורגל/כדורסל/פוטבול, אין לי ספק שהייתי אונס אותם ב ss, 5x5 ודוחף להם אוכל כמו חזירים, בשילוב עם אימוני סיבולת
|
תתפלא...
המתאמנים האישים שלי הם מתאמנים מתחילים בכל הגדרה שרק תבחר והאימונים הם fbw 3-4סטים לשריר גדול 0-2 לשריר קטן.....
חוץ ממתאמנת אחת שאני עושה איתה סוג של קרוספיט
תנחש מה התרגילים שהם עושים?
סקוואט/לחיצת רגליים
בנץ' במוט/מכונה
לחיצת כתפיים בעמידה
וחתירה/משיכה [עדיפות לחתירה 3/1]
בקשר לכמה ספורטאים שאימנתי [כדורגלנים]
אתה כמעט קרוב לאמת יש עוד תרגילים שהוספתי לשפר יכולות כמו יציאה מהמקום ניתור וכו'
כמובן שעם מתאמנים מסוימים [בד"כ נשים ונערות] אני צריך לעשות דברים יותר שיווקיים אבל דואג לא לוותר על תרגילי הקודש עם המודיפיקציות הנדרשות
אני לא מוכן לוותר על האמת המיקצועית שלי וזה עלה לי בלקוחות כבר
אל תטעה לחשוב שאני מקובע על דבר אחד ידידי זה הדבר הרחוק מהאמת
מה שכן צריך להעמד לזכותי [ולזכות טימה 999] זה שיש תור למוטות אולימפיים ולסטנדים בישביל לעשות סקוואטים ודדליפט והתור גדל כל שבוע!

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות
- ליחצו כאן.