צפיה בהודעה בודדת
ישן 01-11-09, 21:55   #10
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 1,014
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי beat צפה בהודעה
ובקשר לאיך לצרוך אותו מה אתה אומר?
אפשר להשתמש בסיריוס מס במיליון דרכים, הכל תלוי בך.
מנה = 2 כפות הגשה שיש בפנים = 50 גרם חלבון ו250 גרם פחמימה ו 1250 קלוריות.

לא כולם צריכים לקחת 2 כפות ביום, יש לא מעט אנשים שסתם ישמינו מזה ויוכלו להסתפק בכף אחת (25 חלבון, 125 פחמימה ובערך 600 קלוריות), כמובן שזה גם תלוי בתפריט תזונה שלך וכמה אתה אוכל.

אני בדר"כ ממליץ לאנשים להתחיל מכף אחת ביום ולראות אחרי שבוע - שבוע וחצי מה התוצאות. יכול להיות שכף אחת ביום תספיק לך בשביל לראות תוצאות.
אם לא, אז תעלה לכף וחצי או 2 כפות כשבעצם אתה מחלק את המנה לכף אחת אחרי אימון ועוד כף אחת או בבוקר או בערב, או מתי שבא לך.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי r1s7ur3t צפה בהודעה
רק שתדע לך שבשק של 5.5 קילו יש רק 16 מנות הגשה.
כל מנת הגשה 334 גרם.
הייתי מציע לך לקנות אבקת חלבון רגילה, להוסיף ש"ש, אגוזים, יופלה ולבלנדר עם חלב.
יוצא לך אחלה של גיינר.

אם בכל זאת אתה מתכוון לבזבז כסף על גיינר, אז הסיריוס מאס לדעתי הוא הטוב ביותר.
בחישוב פשוט יוצא לך שכל מנת הגשה בגיינר עולה בערך 27 שקל. שב27 שקל האלה אתה מקבל 50 גרם חלבו, 250 גרם פחמימה ו1250 קלוריות.
זה בערך ארוחה של 200 גרם חזה עוף ובערך 800 גרם אורז מבושל. המחיר של ארוחה כזאת הוא בערך כמו המנה של הגיינר אם לא יותר, וחוצמזה לא כולם יכולים להכניס פיזית 800 גרם אורז ביום ופה הגיינר יכול לעזור מאוד, שלא לדבר על אנשים שלא תמיד יש להם זמן לשבת ולאכול (אוניברסיטה, צבא, עבודה וכו'). שלא לדבר על העובדה שזה גם מאוד נוח לוגיסטי וטעים מאוד. לכן "ביזבוז כסף" זה מילה חריפה מאוד.

וסתם בשביל העניין, בדר"כ הטעמים הכי נמכירם בסיריוס מס הם שוקו ובננה אחרי זה וניל ואחרי זה תות.


אם יש לך עוד שאלות או שאתה רוצה להזמין אתה יכול גם דרך הטלפון של החנות 1599-500-590 וישמחו לעזור לך..

בהצלחה.
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט