ציטוט:
פורסם במקור על ידי blackbeauty
טוב אז דבר ראשון
דני זה הבנאדם הכי מסריח בעולם בנאדם כל כך לא מפרגן גדל עם כפית של זהב בפה
הכל מקבל מההורים טוען שהוא מתאמן בבית אבל יש לו חדר כושר בכלל בבית לטחון הזה
מתאמן עם מלא תוספים טוען שהוא מתאמן שנה ואיזה אחד בכלל תפס אותו באשכול פה בדף השני
עם אשכול של דני שבו הוא כתב בחודש אוקטובר 2008 שהוא מתאמן חצי שנה מה שאומר שהוא כבר שנה ו7 חודש מתאמן ולא שנה,עוד משהו האופי של הבנאדם מסריח הוא היה יורד על המצב שלי גם והמצב הכלכלי שלי ממש לא טוב וטען שעשיתי חרא שינוי ב10 חודש,בעצם עליתי ב10 חודש אימונים 19 קילו וזה חרא?ב10 חודש האלה 8 חודש ש5 חודשים מהם היה בלי משקולות 3 עם זוג משקולות מעפן והחודשיים האחרונים רק חדר כושר זה הרבה סיבות למה הבנאדם הזה כל כך חרא ולא מפרגן עם אופי מגעיל שמקבל הכל מההורים ולא מעריך מצב כלכלכי שאני עבדתי כמו חולה נפש בחופש בשביל להשיג כסף ולעזור להורים עם הלוואות וגם לקנות לי גיינר
פשוט לתקוע סמחטה באף לביצה הזה שלא מעריך כלום
דבר שני אתה לא מאסיבי ממש לשנה ו7 חודשים ואתה גם 15 אחוז שומן ואתה מכניס תכרס בירה שך החוצה ואתהפ ורס את הכנפיים בשנה 7 חודש אני משתין עליך מ7 מטר מבחינת מאסה אולי לא אסתטיקה אבל מאסה בטוח
לגבי אופי תתחיל לשפר אותו למה אנשים כמו גלעד ירסקו לך בסוף תגולגולת...
גלעד אני חולה על התגובות שלך חחחחחח מעריץ אותך בנאדם
ולסהר אל תתייחס לאנשים כאלה גם לי הוא עשה כאלה קטעים הוא בסוף ייתמודד בדרך הקשה עם הדברים...
אה והוא גם שקרן פתולוג הוא משקר בכל דבר הוא תמיד שיקר בזמן שהוא מתאמן והוא שיקר שהוא לא היה לוקח תוספי תזונה והוא שיקר תמיד בדברים כמו משקלים אחזוי שומן והיקפים השמיץ אנשים משתחצן ועוד...
הייתי חיייב לחפוררר איזו פריקה על המיץ זבל הזה
|

עלאק הוא אומר שלא עשית שינוי ...
הגב שלך יתרחב באיזה מטר !!
תאמין לי הכל מקנאה ...