31-10-09, 05:48
|
|
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla
קצת סבלנות הבחור נמצא בדילמה אמיתית שרובנו היינו בא לפני שהבנו איפה הצדק וההגיון מאחורי האימונים.
ועכשיו לעניין - 10 סטים לשריר קטן לא יהרסו אותו. אתה בשלב שצריך לתת תוכנית ממש ממש ממש גרועה בשביל שלא תגדל כי הגוף שלך עוד לא התרגל לחלוטין לאימונים כשגרה, והסף גירוי הוא נמוך מאוד. אני לא יודע מה התוכנית שלך, אבל אני בתור "ילד פיצולים" עולה 5-6 סטים לקדמית / אחורית בabcd. לכתפיים יותר לכיוון 7-8. אני מניח שאתה בתוכנית fbw / ab, כלומר אתה יכול להבין מה הדעה שלי. אני אגב עם הנפח היחסית נמוך גם לabcd, גודל בנתיים מעולה.
לגבי עצות של "גדולים", אני נוטה לקבל ולהסכים עם המחשבה שמישהו שגדול ממך יכול ללמד אותך, הוא התנסה יותר וטעה יותר ולמד יותר. אבל אבל אבל זה לא אומר שהוא יודע הכל, להתקדם ולגדול אפשר לעשות תוך כדי עשיית המון טעויות תוך כדי והאטת קצב הגדילה בלי לדעת שאתה עושה טעויות. גם אני שאני במצב טוב והידע שלי די נרחב יחסית, קיבלתי לדוגמא הערה שאני יודע שהיא לא נכונה (לא להוריד את המוט בדדליפט עד הרצפה) ממישהו שהיה מר ישראל למשקל קל. ספקות זה טוב אבל תדע לוודא מכמה גורמים ותצא עם היד על העליונה.
|
3>
    :p
כל מילה נוספת מיותרתת!!!
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Fantast1c :)
מזה purse?
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי tal_s
הפורום נראה לך כמו מילון אנגלי-עברי?
|