ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla
עדיף באמת לרוץ בעליות, לרוץ בחול ים וכו' מאשר עם משקלים. לגבי מה שקרה לחבר שלך זה מה שנקרא עודף-מוטיבציה וזה דבר מסוכן ואנשים אשכרה מתו מזה.
אפשר לאלתר כל מיני תרגילים באמצע הריצה שיקשו עליה כמו פתאום לעשות 100 מטר ברכיים לחזה או סקוואט משקל גוף ל10-20 חזרות ולהמשיך כל מיני אלתורים כאלו ואחרים. אומנם בצבא אכן מסכנים את הגב אבל המשקל הוא בווסט שיושב מעולה על הגוף וחוץ ממאג / נגב או שאר נשקים כבדים אתה לא סוחב משקל כבד בצורה לא נוחה... לא כמו ספרים או תיק כבד שמשבש לך את המרכז כובד ודופק את הגב...
קיצור הבנת את הדעה שלי, רק חשוב באמת להתאמן בהדרגה. אני לא הייתי רץ בחיים לפני הצבא התחלתי קצת 3-4 פעמים בשבוע וישר היה לי שברי מאמץ. הכל בהדרגה.
|
++++111
מחזק פשוט תרוץ בכל מקום שרק יגרום לדופק שלך לטוס למעלה ע"מ שיהיה כמה שיותר קשה עם זה חול,עליות,ירידות, כל 100 מ' ברכיים לחזה,ריצה בדיונות (אחד הדברים הקשים שיש) וכו'
אני חושב שתלך קצת על ריצת מדרגות תעשה מין שבוע-שבוע כזה נגיד שבוע1 ריצה בדיונות 4 פעמים בשבוע+פק"לים שבוע אח"כ מדרגות+פק"לים וכו' ותקח זמנים מאימון לאימון ואתה תראה את השיפור.
מה שכן חשוב זה לשמור היטב על הברכיים והרגליים כי יהיו לך המון שברי מאמץ ומנסיון שבר מאמץ זה הדבר הכי מעצבן שיש בעולם ובמיוחד שהוא מתרחש במהלך אימון אתמול למשל אני באימון כושר קרבי בקבוצה בקיצור עשינו ספרינטים ב4 פעמיים הראשונות הגעתי ראשון פתאום באמצע דרכתי לא נכון על הרגל שבר מאמץ כואב נורא בעקב והתחלתי להגיע 5-6 שזה מאוד מתסכל וגם במהלך הריצה הארוכה שיחסית לקבוצה אני בין הטובים בריצות שם ואני תמיד הייתי צמוד למדריך פשוט לא היה לי כוח בגלל הרגל והייתי באמצע מה שבחיים לא קרה לי ואים ספק שזה מתסכל נורא ואפילו ברגע זה שאני כותב לך אני מרגיש עדיין כאבים בעקב של הרגל, אז תשים לב לזה ועם יש לך איזו תחבושת לרגל גם שלא כואב לדעתי חשוב לשים העיקר שלא יפריע ברגל.