צפיה בהודעה בודדת
ישן 29-10-09, 00:52   #64
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ruhl צפה בהודעה
לאן הידרדרנו שבמקום להגן על המדינה במצב כה קשה אנשים כמוך ממליצים לברוח
מהשירות הקרבי ועוד למטרת תחביב של פיתוח גוף,עצוב...
כמה דברים:
1. נ"מ זה קרבי לכל דבר, אומנם לא חי"ר או סיירות מבחינת פעילות, אבל קרבי. תפקידי ג'וב בנ"מ זה רק אחרי ובמידה ותיפול מקרבי בגלל פרופיל או בעיות כאלו ואחרות.
2. בתור אחד שעבר טירונות ואימון מתקדם חי"ר, אין ספק שזו חוויה מאתגרת ומלמדת ואתה לומד להתמודד עם מצבים פיזים ומנטלים שלא יצא לך להתקל בהם בחיים.
3. קח בחשבון שה"נסיון" בתור קרבי, חיובי או שלילי, יעלה לך בהרבה הרבה הרבה (אין לי כוח להוסיף עוד "הרבה" לכמה שזה דרוש) מאמצים ותעצומות נפש, במידה ותגלה שזה לא מתאים לך, נפשית או רפואית - גם אם אתה סובל מבעיה שמחייבת יציאה מקרבי.
4. לפני הגיוס אתה יכול לשנות עולם ומלואו אם זה שיבוץ או התגייסות בכלל או פרופיל וכו'. אם יש זמן אופטימלי לשנות שיבוץ זה עכשיו. אני לא אומר לך ללכת ולעשות את זה אני רק מודיע שאם השלב יצוץ מאוחר יותר הוא יהיה בעייתי על גבול בלתי אפשרי.
5. צפה לאבד 20 קילו במקרה הטוב או להשאר באותו משקל במקרה הרע (תבין לבד) במהלך השירות במידה ותהיה קרבי, למרות שיש יוצאים מן הכלל ויש מוצבים / חיילים עם חדרי כושר ואפשר לאלתר תזונה סבירה. בכל אופן עד הקו אין מה לדבר על זה.
6. אני לא מטיף להשתמטות משירות / קרבי. פשוט לי היו המון המון המון בעיות אישיות רפואיות ואף נפשיות בצבא, וזו התקופה הכי שחורה בחיים שלי, בגלל אשליות של מלש"ב טיפש שהייתי.
7. אנחנו חיים במדינה שאם לא תשמור על התחת שלך ולא תדרוך על אנשים תוך כדי, אז ידרכו עליך. עצוב להודות אבל זה המצב.
8. לרוב בקרבי שאתה יוצא לג'וב אז זה תומך לחימה בבסיס / בגדוד. שזה להיות קירח מכל הכיוונים - גם בסיס סגור וחוסר אופציה למימוש תחביבים כמו bb. וגם אתה לא קרבי, אין לך את הגאווה ואת ההטבות של קרבי. ויש תומכי לחימה שיוצאים רע כמעט כמו קרביים ולעיתים יותר.
9. סייג - יש תומכי לחימה שכן נהנים ורוכשים חברים וכיף להם עם הביחד של הבסיס הסגור.
10. עוד סייג - בסיסי ג'ובניקים מובהקים לרוב החיילים יהיו מגעילים ולחוצי בית והחברות לא תגיע לאותה רמה (אני מכליל) של בסיס סגור.

הבאתי את כל הצדדים שראיתי במהלך שירותי גם בתור קרבי גם בתור תומך וגם בתור ג'ובניק ביומיות.

בהצלחה.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט