צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-02-07, 12:16   #2
Daniel-Barak
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלDaniel-Barak

ואיי יש לי הרבה, אבל לא עולים לי הרבה נכון לעכשיו.

אמממ מה שכן, אני זוכר את זה טובבב טובבב זה שכשהייתי בכיתה ט', אני, בת דודה שלי ועוד חברה שלה (3 מופרעים בקיצור), הברזנו משיעור אנגלית והלכנו לשירותים (לא לא מה שאתם חושבים, לעזאזל!!!!), הקיצר ציירנו גרפיטי'ס על הדלתות, קירות מה לא! עם ספריי, טושים, צבעי פנדה כל הבא ליד שהיה בתיקים... רצינו לצייר על התקרה, והתקרה הייתה די גבוהה, ז"א שאם אתה עומד על מושב האסלה, אז אתה בקושי מגיע יענו צריך ממש ממש להמתח (אני, לפחות, שהייתי גבוה משתיהן, ככה שהן בכלל לא הצליחו)... אז מה שעשיתי זה ניסיתי לעלות על הניאגרה עצמה, על המרובע הזה חחח... ראיתי שזה לא ממש יציב כשאני עולה ישר, אז אמרתי לעצמי אני אשים רגל על הצינור ליד הניאגרה וזה ישמש לי מדרגה... מה שקרה זה שאחרי שהנחתי את רגל ימין על הצינור ועליתי עם הגוף ושחררתי את רגל שמאל מהמושב אסלה, מהמשקל שלי הצינור נשבר ופרצו מים בזרם אדיררררר ותוך מספר שניות כבר הציפו את כל השירותים ומשם המשיכו למסדרונות ולמדגרות ומהמדגרות מטה לקומה הראשונה......

שלושתינו ברחנו כמו טיל מהשירותים, ושמענו שנייה אחרי שכבר הספקנו לרדת קומה, את הספרניות (הספרייה סמוכה לשירותים) יוצאות ונבהלות מאיפה המים האלו וכל זה.... מזל שלא ראו אותנו שם בורחים, היו יודעות מי עשה את זה...

רצנו לאחורי הבצפר, לדשא, התחבנו מאחורי עצים וחלקנו נרטבנו, אז ניסינו להתייבש וזה. מה שיותר הפחיד אותנו זו השומרת הענקית של בצפר שעעושה תמיד פטרולים ומסתובבת סביב בצפר... רק שלא תראה אותנו ה' ישמור! הקיצר התחבאנו ככה עוד איזו חצי שעה וזה, ואז כבר היה צלצול להפסקה, אז יצאנו מהמחבוא והלכנו כזה ברגיל כאילו הכל טוב.. שמנו לב שסינג'רו כמה תלמידים לגרף את המים שממשיכים לזרום מהמסדרונות, מדרגות וקומה ראשונה ללמטה והחוצה, עבודה שאנחנו היינו צריכים לעשות :):):):) ואחכ כשעלינו לקומה השניה איפה שהשירותים השרתים של בית הספר ניסו ואח"כ הצליחו להתגבר על הזרם... הם פשוט נתנו הוראה לסגור את המי םבכל בצפר ולקח להם איזו שעה עד שהכל תוקן....

הקיצר זה היה אחד הקטעים המצחיקים ביותר וההזויים שקרו לי! עוד קטעים יבואו בהמשך!