צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-02-07, 09:25   #40
baba
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי TZAHI10
baba - בחור, אני דיי מזדהה איתך כל חיי הייתי שחיף עד לפני שנה-שנתיים הייתי שוקל כמוך ואני גם בערך באותו הגובה. היום אני שוקל 65.
הלכתי לגיל לפני 4 חודשים ולפני חודש וחצי התחלתי לקחת גיינר ובינתיים עליתי ב3 קילו. אני חושב שיש לך לאן לשאוף, אם תהיה רציני אתה תיראה תוצאות עם הזמן. אבל אסור לך לוותר אף פעם. אני מציע לך גם ללכת למכון,
מאיפה אתה? אולי מישהו מהפורום שגר לידך תלך איתו ותתאמנו ביחד זה יתרום לך הרבה
הסיבה שאני מתאמן בבית היא בגלל העבודה, הייתי פעם במכון לתקופה של חצי שנה, וזה היה סבבה אני אפילו מתגעגע לזה, אבל עכשיו אני מתאמן בבית עם משקולות חופשיות, ומכשיר מולטי-משהו, וכמובן פולי עליון, רגליים, מתח, יש המון דברים ולא רק משקולות חופשיות, אני דיי מרוצה ממגוון התרגלים שאני יכול לעשות בבית לעומת אנשים שרק משתמשים במשקולות וקשה להם לגוון, וחסרים להם המון תרגילים.

התחלתי להשתמש ב-PERFECT 3000 ואני לוקח לפי ההמלצות שרשומות:

ביום אימון: 3 כפות הגשה 3 פעמים ביום, 1 בבוקר, 1 אחרי אימון, 1 ערב (עדיף לפני השינה).

ביום ללא אימון: 3 כפות הגשה פעמיים ביום, 1 בבוקר ו-1 בערב (עדיף לפני שינה).

זה משביע רצח, השאלה היא... אם אני "מרמה" עם הגיינר בבוקר בצורה הבאה, האם זה נחשב "רמאות" ?

במקום לאכול בבוקר את הצ'יריוס עם חלב נטו, להשתמש בגיינר ולערבב עם הצ'יריוס ?
או לאכול את הצ'יריוס כרגיל עם חלב, ובלי קשר גם את מנת הגיינר (זה יוצא המון חלב ביום, וכולם אומרים שכל-כך הרבה חלב ביום לא מציאה גדולה...)

אל תשכחו שאני אוכל בבוקר יחסית ארוחה משביעה גם-ככה בלי הגיינר, לכן שאלתי:
2 ביצים (אחד צהוב), 4 פרוסות לחם (בדרך כלל עם משהו, גבינה לבנה או אבוקדו או כל-הבא ליד) מנת צ'יריוס גדושה עם חלב, מלפפון ירוק, עגבניה. ...ועכשיו גם הגיינר על-הבוקר... כמעט שקשה לנשום אחרי דבר כזה (בשביל שחיף מצוי חחחחח)

אז מה אתם אומרים, כדאי לרמות קצת ? (בצורה שפירטתי עם הצ'יריוס) קצת יאט את ההשמנה עם הגיינר ? או שזה לא משמעותי בכלל ?

בכלל מי שמשתמש עם הגיינר של ה PERFECT 3000 ...תנו עיצות איך אתם אוכלים, משתמשים בו מנסיונכם, כי יש כאן כמה חבר'ה שרשמו שהשמינו בעזרתו.

תודה לכולם !
baba מנותק   הגב עם ציטוט