צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-10-09, 12:28   #6
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

אני אעשה פשע ואמליץ להעזר במכונות לפחות בהתחלה, לחיצת חזה במכונה, לחיצת רגליים, לחיצת כתפיים, פולי עליון, חתירה בכבל במכונה... לא חסר. ממליץ לעבוד בעיקר על השרירים הגדולים ולא לתת דגש מיוחד ליד קדמית / אחורית.

אחרי שבוע-שבועיים אפשר להחליף לתרגילים חופשיים כמו לאנג'ים, לחיצת חזה במוט / דאמבלים, לחיצת כתפיים בדאמבלים, מסור, מתח אני מאמין שבמשקל שלו יהיה על גבול הבלתי אפשרי, אם יש מתקן שנותן משקל שלילי אז זה יכול להיות גם טוב. פשיטות לגב תחתון גם חשוב לטעמי במידה ואין דדליפט.

הייתי יכול ישר לזרוק דדליפט וסקוואט אבל לדעתי צריך הרבה מוטיבציה ללמוד את הטכניקה, כמובן גם קורדינציה בסיסית, ולא כל מתאמן מתחיל מבין את החשיבות של התרגילים, במיוחד לא בגילאים מבוגרים שלא באים לעשות פוזות ואין איזה תקופת "טירוף" שאתה בטוח שאתה בדרך למר עולם.

לגבי החזרות הייתי ממליץ לעבוד סביב ה10 חזרות, עם הזמן אפשר לשלב גם 8-6, אבל חשוב מאוד לאחר תקופת התאקלמות כמובן, לעבוד חזק לטווח החזרות הנתון ולא "לנוח" ולעבוד לאט וכמו רוב המבוגרים. למכון באים להתאמן חזק. לא לפחד להשתמש בכוח בשביל זה באים למכון.

זוהי דעתי, חשוב לציין שאני לא מדריך, ואני לא מתמצה יותר מדי באימון מבוגרים, אבל זו ההשקפה שלי מהידע האישי כרגע.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט