ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla
לשם שינוי אני מסכים עם מה שלירון רשם. רצוי מאוד אימון סקוואט אימון דדליפט, אם אתה מתעקש אתה יכול להוסיף סט פשיטות לאימון דדליפט וסט כפיפות לאימון סקוואט. זה די מיותר אם אתה עובד כבד, אבל אם אתה מתעקש אפשר להשאיר. חימום חשוב מאוד בתרגילים המורכבים לעשות כמה סטים של חימום עם משקלים קלים ולא להתקרב אפילו לכשל.
חזה בשיפוע חיובי + מיליטרי פרס זה רע מאוד, ממליץ להשאיר את הבנץ' בלבד, שוב אם אתה מתעקש אז אפשר פרפר או פלייס חופשי או בקרוס סט אחד.
לגבי החתירות - תעבוד בנט אובר / טי באר / מסור. עדיפות לשניים הראשונים... אפשר ביום של דדליפט לעבוד על חתירה ללא מאמץ לגב התחתון כמו מסור או חתירה במכונה אפילו. אלא אם כן אתה עדיין לא עובד מספיק כבד ואתה מסוגל להתמודד עם זה, בכל אופן מומלץ שלא.
תאומים אפשר לעשות פעם בשבוע, בטח לא כל אימון. בטן פעם פעמים בשבוע, היא עובדת חזק בדדליפט וסקוואט. לא לעבוד ל8 חזרות כי קשה להגיע לרמת קושי שתצדיק 8 חזרות בבטן. אל תעבוד 30 חזרות, נסה להגיע לכיוון 10-15... עם הוספת משקל וכו'.
אני דווקא תומך בהצעה של לירון לגבי מתח לשנות אחיזה לעבוד פעם עם משקל ופעם במשקל גוף לכשל. התוכנית לא דומה כל כך לss אבל אנחנו מנסים להגיע לfbw הכי אופטימלי שיש.
באופן כללי עם כל התרגילי עזר - פרפר, פשיטות / כפיפות ברכיים , פרפר לכתפיים (??? אולי פרפר הפוך במכונה שזה כתף אחורית או הרחקות לצדדים??) ותרגילים ידיים ... יצא לך אימון ארוך ומתיש, ממליץ לך לחלק את התרגילי עזר שלא כל אימון יהיה את כולם... עדיפות לכמה שפחות, וככל שתתאמן יותר חזק וקשה תגלה למה עיקר העבודה צריכה להיות בתרגילים המורכבים.
בהצלחה,
יש לציין שאני ממש לא נמנה עם חסידי ריפטו והss, אבל זה לא אומר שאין הגיון מאחוריה.
תנסה להקשיב ולהבין מאנשים בעלי נסיון וידע באימונים וההצלחה מובטחת, לא להיות עם ראש בקיר ולא להקשיב לכל הנפצה של מאמן.
|
גם לשם שינוי אני מסכים איתך(מן הסתם כי אמרת אותם דברים שאמרתי בהרחבה),
ואני לא כזה בטוח שאנחנו מסכימים אחד עם השני לעיתים כזה רחוקות מלבד
ההשקפה שלך על ss וההשקפה שלי(שאגב גם אני לא חסיד ריפטו.)
אגב אני מוסיף כאן שבfbw אפשר לשחק המון עם העצימיות תרגילים וכו',כפי שגל אמר.
אתה יכול לעשות אימון דדליפט מתח,אימון סקוואט חתירה(בנט,מסור,טי-באר).
מהסיבה שעם אתה עושה דדליפט כבד(והוא חייב להיות כבד),אתה לא יכול לעשות אחריו בנט-אובר או טי-באר כבדים.זה העניין,וזו רק דוגמא..אולי עוד כמה מהחברה כאן יוכלו להציע לך עוד כמה אלימינציות של fbw...
ואגב,בדדליפט 4-6 חזרות!לא יותר..לעבוד מעל 6 חזרות בדדליפט כבד זה מתכון לפציעה.