צפיה בהודעה בודדת
ישן 12-10-09, 00:26   #230
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי עמרי מרג צפה בהודעה
שוגרזאזא,
אני מתעלק כאן על הטיעון הספציפי הזה, אבל מה שאני רוצה לומר 'תופס' לגבי רוב מה שכתבת בשניים שלושה העמודים האחרונים של השרשור הזה.
רוב מה שכתבת כאמור הוא תרגום אחד לאחד מהלינק שהבאת (אם אני לא טועה לפורום שם עם madcow), ואין מה לעשות - עם כל הכבוד לטיעונים שהוא מעלה שם, בסופו של יום זה בדיוק מה שהם - טיעונים. לא פחות ולא יותר.
שים לב שהוא בעצמו לא מביא שום אסמכתא (גם בגלל שכפי שאתה עצמך יודע וכתבת, אין כמעט כאלו משום שזה לא כלכלי לחקור וכו וכו).
והערה אחרונה שלי - לא שיש לי אישית (או לך או לרוב האחרים) כאן מושג ספציפי, אבל גם אם נחליט להניח שאכן חלק גדול מה bb המקצועיים בעולם לא חכמים גדולים ו/או לא מתאמנים נכון, זאת תהיה שטות גמורה לגזור מכך שאין שם חלק שכן מבינים, והרבה.
אין שום סיבה סבירה, לך או לכל אחר שכותב באנגלית, לחשוב שאנשים שמעסיקים את מיטב המוחות בתזונה ובסמים לא יהיו בעלי גישה טובה ולא ישקיעו במקביל גם בשימוש בידע הכי מתקדם לגבי שיטות אימון...

תחשוב על זה לרגע.

סוף סוף דעה ולא התלהמות טיפשית

אז שמע, זה בדיוק המצב. מפתחי גוף מפגרים בהרבה באימונים מאחורי כל שאר תחומי הספורט. מפתחי גוף לא יוכלו להסביר לך הגיון אמיתי מאחורי האימונים שלהם גם אם החיים שלהם יהיו תלויים בזה. והאפקט הכי גרוע בזה, זה שכולם פה כמו עדר מסרבים לחשוב ולעשות את ההיקשים לבד, ומתמסרים להתרשמות שטחית ופועלים על פיה וחבל

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק