פרס עובד על כל הכתף, אבל שאתה עושה כפיפה והרחקה בכתף, אין לך הרחקה אופקית ולהפך. הכתף האחורית עובדת כמייצב, אם אני לא טועה, וזאת כל העבודה שהיא מקבלת.
בכל מקרה סוכרזאזא לא ממש יודע לענות, ואף אחד מכם פה לא יודע לענות כי אתם לא יודעים פשוט (גם אני לא). זה מוכיח את הטענה שהוא זורק הצהרות לאוויר. 5*5 זאת אחלה תוכנית, מעולה, מצויינת. אין ויכוח על זה לאף אחד פה. האם זאת התוכנית הכי טובה לעליה במסת שריר?
השטויות באנגלית שהוא מפרסם זורקות לאוויר הצהרות שתזונה וסמים זה הכי חשוב, וזה לא משנה איך תתאמן.
אז אני אשאל שוב:
אם 5*5 זאת התוכנית הכי טובה כמו שסוכר טוען, למה באדיבילדרים לא עושים אותה ומפרסמים כל מיני דברים אחרים בפלקס?
אם זה כל כך נכון וודאי, למה מתאמן ברמה הכי גבוהה שיש, שלוקח חומרים שאמורים להזניק את התוצאות שלו הכי גבוה שיש ושתזונתית הוא משקיע הכי הרבה, פשוט יוותר על ההזדמנות לעשות את התוכנית הכי טובה לכוח ובעיקר מסה?
ולא מדובר במתאמנים מתחילים כן, אנחנו מדברים על מפתחי גוף ברמה של תחרות. הרי זה ידוע שגם פאוורליפטרים לוקחים סמים, בואו לא נהיה תמימים, והם גם משקיעים בתזונה, ועדין רובם לא יראו כמו החבר'ה מאולימפיה.
תגיד שתוכנית 5*5 היא מעולה לפיתוח כוח ומסה, אני אסכים איתך. תגיד שהיא הכי טובה מכולן? תוכיח.
נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 11-10-09 בשעה 23:24.
|