ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vadjio
דארק אחי, אתה בהחלט צודק בהרבה מהדברים שאמרת, השאלה היא מה טוב למי ומתי...
להוסיף פרפר אחרי הבנץ' יכול להיות רעיון מצוין לאדם שהבנץ' שלו ברמה של מתקדם למטרת פיתוח הגוף, אבל תוכנית abcd עם 4 סוגים של כפיפות מרפקים לילד בן 16 שמתאמן חצי שנה זו ליצנות לשמה. .
|
מי אמר שכל מי שעושה פרפר אחרי בנץ' בוודאות אין לו בנץ' ברמה של מתקדם?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי galSH
אני לא מנסה להוכיח שום דבר, אני רק מנסה להסביר לכם למה זה מעצבן שאנשים זורקים מספרים באוויר מבלי לגבות את עצמם.
|
תתעצבן.
מה אתה רוצה שאני אגיד? עלית עלי אני מרים מקל של מטאטא עם ניירות טואלט בצדדים אבל 2 גלילים כל צד?
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dark_Muse
ובהקשר למאמר שדניאל הביא, יש תשובה די ברורה לכל העניין הזה. אנשים שרוצים להיות מאסיבים, יצטרכו לעשות דדליפט וסקוואט בסופו של יום. אנשים שרוצים גוף ממוצע של דוגמנים (ניקח את מייקל לואיס לדוגמא), יוכלו להסתפק בתרגילים קלים יותר.
הטבע של בני אדם היא להגיע לפתרונות בדרכים הקלות ביותר. אם מישהו מצליח להשיג את המטרה שלו מבלי להתאמץ יותר מדי, למי זה בדיוק מפריע שיש "אנשים ענקים שיותר חלשים מהאדם הממוצע ברחוב" - העיקר שטוב להם שהם ענקים...
|
יש לי חברים שלא מעניין אותם רוחב ולהיות גדולים ומאסיבים והחלק גוף האחרון שמטריד אותם זה רגליים. בשביל מה לחפור להם על דדליפט וסקוואט? לא כל מתאמן רוצה להיות גדול. ולפעמים המתאמנים שרוצים להשיג גוף דוגמני, אחרי זה מדרדרים לדארק סייד של המתאמנים האמיתיים.
ובאמת למי אכפת מהחוזק? BB זה מראה. PL זה חוזק.
[quote=Tapit;928290]תבין, אין לי בעיה עם ab/fbw נורמלים, אני עושה כרגע ab בעצמי, אבל אתה יודע טוב מאוד שהרוב המוחלט של המתאמנים עושה תכנית פיצולים ליצנית, ונחש מאיפה הם הביאו אותה? מהמדריך בחדר כושר שבטח יודע יותר טוב מאיתנו :]
אה, ואני לא מדבר על ABCD בכלל, אני מדבר על AB עם כמות סטים כמו בABCD.
QUOTE]
אתה שוכח שקיימים גם ABCD עם כמות סטים פרופורציונלית ויעילה.