ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse
כבר קראתי הכל, אני עדין לא אבוא כמו אידיוט ואצהיר "עם תוכנית x אתה תגדל הכי מהר בעולם".
ומה שאתה כתבת עכשיו על דומס נשמע לי כמו אחד שאין לו מושג אז הוא מנסה להגיד משהו דבילי.
האם תתן 5*5 למתקדמים לילד בן 16 שזה עתה נכנס למכון? אני מניח שלא. אז די עם הדוגמאות הדיבליות של abcd, במיוחד שכבר רשמתי שזאת תוכנית גרועה גם למתאמן מתקדם.
אף אחד לא דיבר פה על מתאמן מתחיל. הילד סוכר הצהיר ש5*5 היא התוכנית האולטימטיבית, אם ככה אין פה בכלל שאלות. כולם צריכים לעשות ss ואז 5*5 ישר, עם סטרואידים או בלי סטרואידים, מפתחי גוף מקצוענים וגם סתם אנשים פשוטים מהרחוב.
אם זה כל כך מדע מדוייק, איפה ההוכחות?
|
אם הוא אחרי שנה וחצי של ss אז בהחלט כן, סתם... אבל תראה לא סתם בחרתי את abcd בתור דוגמא, פשוט יצא לי להיתקל בזה היום, אני אפרסם לינק אם מותר לפרסם כאן לינקים לפורום של bb.com, אני אף פעם לא אמרתי שאתה אידיוט ותיתן abcd לילד כזה, מה שעצוב זה, תאמין או לא, יש כאלה שכן יתנו. אני יכול לומר לך בביטחון מלא שה5*5 עדיפה כמעט על כל פיצול שהמדריך הממוצע בחד"כ יתן לך, אני לא יכול לומר את אותו הדבר לגבי תוכנית אחרת שבאמת בנויה היטב ועם היגיון, לדוגמא התוכנית של לייל.