צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-10-09, 20:25   #5
Vadjio
חבר פעיל

עוסק ב:: "אוננות אינטלקטואלית"

ציטוט:
פורסם במקור על ידי DanielML צפה בהודעה
למה לא SS על תחזוקה של 2500-2300
עצימות בשביל לשמור על מסת שריר קיימת ועלייה מינימלית בשומן.

(אגב זה lifheavy,דניאל)
כן אחי אני יודע שזה אתה , לפני איזה חודש פתחתי על זה פוסט בפורום השני (שמשום מה לא עובד לי) ומשה אמר לי שלא עושים SS בחיטוב, ראיתי עוד אשכול בנושא שלשום והפעם גם משה וגם אלכס אמרו שלא עושים SS בחיטוב, הבעיה היא להתאושש מהסקוואט 3 פעמים בשבוע ועוד לשלב אירובי. גם העצימות בתוכנית שבניתי היא לא נמוכה, פשוט קל יותר להוסיף חזרות לפני שמעלים משקל, במיוחד בחיטוב.

ao-ao אני מודה לך על דעתך, מחר אימון A ראשון, נראה איך ילך אם המקבילים, אני באמת שוקל להוריד (פשוט זה תרגיל מגניב) בקשר לתרגילים המורכבים אני לא חושב שתהיה בעיה, לפחות לא בחודשים הראשונים, בחודש הראשון של האימונים עשיתי SS על ניטרלי ואני רגיל לתרגילים מורכבים,
ככה שאני לא חושב שתהיה בעיה. אבל תודה על הדאגה והדעה הכנה.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי galSH צפה בהודעה
החלוקה של push pull היא פשוט מטופשת. לעשות בנצ' פרס כבד ומיד אחרי זה פרס כבד ואחרי זה מקבילים - ממש לא רעיון טוב. באופן כללי - תוריד נפח.
אני אשמח אם תיתן לי דוגמא לאלטרנטיבה, להגיד שהחלוקה מטופשת ולסגור את המשפט לא ממש עוזר. יש המון תוכניות FBW שבהן עושים פרס כבד אחרי בנץ' כבד והמקבילים זה כולה סט אחד, אבל נכון יש מצב שאני אצטרך לוותר על התרגיל הזה. אני אשמח אם תאמר לי מאיזה תרגילים להוריד נפח.

נערך לאחרונה על ידי Vadjio, 10-10-09 בשעה 20:31.
Vadjio מנותק   הגב עם ציטוט