צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-10-09, 03:18   #2
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo צפה בהודעה
אם אתה מצליח להעלות משקלי עבודה מאימון לאימון אתה מתחיל
אם תעבוד רק על תרגילי הבסיס בעצימות גבוהה ותתחיל מ 80% יכולת אתה לא תתקע כ"כ מהר
מה גם שיקח זמן עד הריסט הראשון שלך בייחוד בסקווט/דדליפט
שום דבר לא חשוב מלבד 2 דברים
1. להעלות משקל גוף
2. להעלות את המשקל על המוט (כמובן בטכניקה סבירה)
כל השאר זה בולשיט והתעסקות בקקי (למשל אחרי דדליפט ופרס לשחק בהרחקות וכל מני - התרומה שלהם מינורית ואפילו מזיקה להתקדמות)
1. מישהו אמר שאני עולה במשקלי עבודה מאימון לאימון? אל תשכח שאצלי האינדיקציה לעליה במשקל בתרגיל מסויים במס' חזרות מסויים היא כל 3 שבועות, וגם שם אני לא מעלה בכל תרגיל משקל (ובבקשה תחסוך את התגובה של "אתה רואה שזה לא מועיל כי רק כל 3 שבועות יש התקדמות" אני אקדים ואומר שלא הייתי מעלה משקל כל שבוע / אימון בתוכנית אחרת, מנסיון)
2. הספקתי להתקע 2 אימונים ברצף על משקל ומס' חזרות בדדליפט וסקוואט, נראה אם ומתי אתקדם בזה.
3. מסכים איתך שהאינדיקציה היא עליה בכוח ועליה במאסה, אין ספק.
4. תרגילי עזר זה כבר עניין של חילוק בינינו אתה תומך בצד אחד אני בצד שני, אבל מיצינו את הדיון הזה.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
ילד!!!!תתחיל לשמור על הפה שלך! בינתיים אתה מתחיל לעלות לי על הקריזה עם הגישה המסריחה שלך הציניות העוקצנית חסרת כל הצדקה שלך והמחשבה שקראת את ספר של ריפטו אז אתה מומחה בפיתוח גוף וכוח אנטומיה תורת האימונן -רד מהעץ ומהר כי ככל שתטפס גבוה יותר ככה הנפילה תהיה כואבת יותר
מסכים לחלוטין. דניאל אתה רחוק מאוד מעמדה של ויכוח ודרישת הוכחות במיוחד מבנאדם כמו ארבל.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tapit צפה בהודעה
יפה שהוא 100+ קילו, זה עדיין לא אומר כלום על המשקלים שלו.
ראיתי בחדר כושר מישהו ששוקל לפחות 20 קילו יותר ממני (הוא גם היה איזה 10-15 ס"מ מעלי בגובה) ועושה אותו משקל כמוני בבנצ' פרס עם חזרה פחות.
אף אחד לא מתרברב במשקלי העבודה שלו, פשוט כשאתה זורק מספרים גבוהים לאנשים קשה להאמין, כמו שאם אני אגיד שיש לי בנצ' פרס של 140 קילו אתה לא תאמין לי.
זה שהוא קרא את ss וחושב שהוא ספורטאי עלית שיהיה לו בכיף, ובגלל שזה אינטרנט יש מקום גם לדעה שלו, גם אם היא באה בניגוד לאנשים עם הנסיון שלו כפול 89.7261 בריבוע.
לא מעניין אותו אם תאמין או לא, גם אותי לא מעניין אם תאמין או לא. אף אחד לא ביקש את זה, אבל זה לא נותן לך את הסיבה כל פעם ופעם לבקש הוכחות או שנפסיק לזיין בשכל. אתה יכול להגיד שיש לך בנץ' של 140. שיהיה לך בכיף ומי שמשקר בקשר למשקלי עבודה שלו... לא חסרות לא צרות.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
איך גררתם אותי לויכוח הזה ?
מסכים איתך. נראה לי אני גם אשמור לעצמי את המשקלי עבודה שגם ככה לא מי יודע מה מטורפים ומרשימים כדי לחסוך את התגובות.
Scylla מנותק