צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-10-09, 17:40   #100
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
איזה קטע....בינתיים ארבל לא התרברב על כלום-הוא פשוט נתן לך את הסיבות שלו ל-למה הוא לא צריך לעשות 5*5 ואתה ילדון זב חוטם שרק מרגיז פה את כולם מעיז לומר לבנאדם בותק שלו שהוא מזיין את השכל
ילד!!!!תתחיל לשמור על הפה שלך! בינתיים אתה מתחיל לעלות לי על הקריזה עם הגישה המסריחה שלך הציניות העוקצנית חסרת כל הצדקה שלך והמחשבה שקראת את ספר של ריפטו אז אתה מומחה בפיתוח גוף וכוח אנטומיה תורת האימונן -רד מהעץ ומהר כי ככל שתטפס גבוה יותר ככה הנפילה תהיה כואבת יותר
לא זכור לי שהצגת מאסת שריר מכובדת ותקן אותי אם אני טועה אבל משקלי העבודה שלך הם עדיין של ילדה שמשחקת קלאס לא?
אז שוב פעם אני אומר לך ולך ספציפית כי אתה ממש מרגיז אותי כבר המון זמן-תרגיע תוריד את האף ותלמד לכבד ולהקשיב לאנשים שעשו מה שאתה עוד לא הגעת אליו כבר ברוורס ולצדדים
אתה לא תצליח ללמד אף אחד פה כלום כי בינתיים הידע שהפגנת פה שואף לכלום אבל הראש שלך אוהו....הוא נמצא באולימפוס חושב שאתה איזה הוט שוט למרות שאתה כולה תוכי שמדקלם משפטים שאין לו מושג מה הם אומרים
ואם הוא היה בא לך עם משתמש חדש ואומר שהמשקלי עבודה שלו יותר גדולים משלך אז הוא היה מזיין את השכל לא? זו בדיוק הכוונה שלו, גם אם הוא אמר את זה בצורה צינית.

שכול המישפחה שלך תמות אמןןןןןן תקבל שווווץ יהומו
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr_Nos צפה בהודעה
חחחחחחחחחחח וואי איזה הזוי זה..
אני במכון עובד פתאום בא אליי איזה זקן אחד אומר לי אתה מתלהב עכשיו וזה אבל שתגדל יהיה לך בולבול קטן (אני בן 17) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
יש איזשהו אמת בדבריו או שזה סתם מיתוס של תימנים?
Tapit מנותק