אשכול: Ab נפח נמוך
צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-10-09, 09:35   #12
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

ציטוט:
פורסם במקור על ידי auditt צפה בהודעה
עכשיו אתה מזלזל בגיל גרנות.. אוקיי
אתה מתאמן בתוכנית ss אני רוצה שתראה לי תמונות שלך (אני טוען שאם התוכנית הזו עולים רק בכוח ולא במסת שריר) תראה לי שינוי אחד של מישהו שעשה ss ועלה במסת שריר.
אתה טוען גם שכל האנשים שפה בפורום שמפצלים את התוכנית אימונים שלהם ולא עושים ss אז הם מבזבזים את הזמן שלהם והם ליצנים.. בקיצור אחי אין לי מה להגיד לך אני יכול לתת לך דוגמאות ליותר מ 50 אנשים בפורום שעשו תוכנית מפוצלת והתקדמו טוב מאוד
אני לא חייב לך כלום ואתה לא חייב להקשיב לי. אני עם הפוסט הזה גמרתי. אם אתה רוצה באמת לדעת למה הגישה שלי היא כזאת אתה מוזמן לקרוא קצת בפורטל קילוגרם. אני לא מזלזל בגיל גרנות אני רק מזלזל בתוכניות שיש בפורטל, לפי מה שקראתי גיל גרנות הוא בחור חכם עם ידע בתחום אבל לפי התוכניות שכתובות באתר נראה שבמקום להסתמך על דברים שהם באמת טובים ונכונים הוא מעדיף להסתמך על מגזינים אמריקאים של פיתוח גוף שתומכים בפמפום בייספס. וכמו שאמרתי אני יכול לכתוב מגילה למה התוכניות שם נוראיות ולא יתאימו למטרות שלך אלה אם נרשמת לפני יומיים למכון ואתה צריך תוכנית לחודש הראשון כדי להרגיל את המערכת העצבית לאימונים. בכל מקרה, אל תקשיב לי אני סתם ליצן עדיף לעשות את התוכניות בפורטל, לעשות לחיצת כתפיים במכונה במקום מיליטרי פרס ואחרי 4-5 חודשים לעבור לabcde עם 18 סטים לבייספס ו-5 תרגילי מכונה לרגליים.

נערך לאחרונה על ידי Max90kg, 06-10-09 בשעה 09:38.
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט